Feminizmus - Jó ez így? (beszélgetés)
Élőben talán jobb lenne. Konzervatív lányokat keress. A tinder pl nem igazán az a hely. :)
Néptánckör, templom... mittudomén. :)
Az a leggázabb benned László (a nevedről mindig Lázló Gogolák ugrik be, pedighát...:)), hogy még a vallási közösségedben sem áll szóba veled egyetlen hölgyemény sem, pedig hol, ha ott nem.
A szüleidet magázod egyébként?
Nincs belso erteked .
Belulrol nem vagy szep , mert IRIGY vagy .
A tegnapi , noklapjan nyitott forumodban irtak / hany helyen virnyogsz ????????????/ , hogy egy "teologus" kereszteny "egyetemista" nem lehet "irigy" .
Az irigyseg az egy cucc ami az ordogtol jon .
Az irigyseg az csunya , az piszkos , az nem tisztesseges
Nem , nem . Neked nincs belso erteked.
Ha ezeken is előadod, hogy milyen faszagyerek vagy, hát ne csodálkozz.
Élőben lehet eredményesebb lenne. Ha nem félsz odamenni :)
Felszinesek ? Akislany , akinek az elso nagy szerelme egy rozsaszin kismalac ?
Azok a kislanyok , akik rad se bagoznak , nagyon is erthetoek : ebredezik a szexualitasuk...
A "him" erdekli oket , ösztönröl beszelunk...
Te egy gombolyu rozsaszin kismalacra emlekeztetsz... Mondd mar meg mi a francnak nedvesedjen "alul" egy kiscsaj , a miatt , hogy möszjö rozsaszin kismalac segit felvennie egy limonadé utan a kabatjat vagy kinyitja elotte udvariasan az ajtot ?
Nem lakajt keresnek az epp kiviragzo kislanyok , hanem a szexualitast szeretnek tanulni es/hogy majd egy ido utan kivalasztjak/kivalaszthassak a "part" , azt az igazit , akivel feszket rak .
Varjal kb 30 evet , tedd tele kilogog bankjeggyel a mellenyzsebedet es ulj ki a Fötérre kavezni: akkor majd talalsz kiscsajt ,olyat amilyet megerdemelsz
Felszínes az öreganyád kisfiú!
Csak kicsit többet éltem már nálad és tudom mi kell..
Te meg aljas.
Mi történt a Dumapest csoportban?
Én felszínesként élek, szexelek, ismerkedek.
Te???
Fórumokat nyitsz, lopott fotókkat mutogatsz, rinyálsz, szexben maximum a majomcsapda jut.
Azt hiszem ismét megmutattad hogyan is tiszteled a nőket!
Nem attól tisztel valaki mást, mert azt mondogatja!
Előző hsz-re nem lehet válaszolni. Bizony megérdemelné, hogy megértse, férfi ember így nem viselkedik.
De lehet jól gondoltam, csupán lassan akarta az a fekete srác magához irányítani a lányokat.
Neked nem sok belső értéked van sajnos.
Mit lépsz, ha azt mondom, írtam a srácnak? 👺
Írtam már privátban is.
A külső megfog, a belső megtart. Nálad egyik sem játszik.
Gonosz leszek, de amugy megerdemelne
Meg nem tudom en azert tudni szeretnek rola ha az en nevemet becsmerelnek egy ilyen oldalon