Feminizmus - Jó ez így? (beszélgetés)
Már az előző fórumban is a belinkelt kép egy montázs volt. Az indexelésből kiderült, hogy úgy az ismerőse, mint nekem Lionel Messi, látom majd minden hétvégén én is.
Van olyan képellenőrző progi, ami ki-indexeli, hogy ki is szerepel a képen, ha ismert, főleg...
Lopott képről van szó, amit beszerkesztett a sajátja mellé. (8 éves szint).
Ennyit a hitről, a tiszteletről. Senkit és semmit nem tisztel!
Nem kell téged sem félteni. :D
Nagynénéd hogy van? Javult már a kapcsolatotok?
"Rolad kedves Laszlo az elso ami eszembe jut az ovodas szo mellett az az unalmas"
Jóllakott óvodásnak is szokták jellemezni az ilyen 'pasikat' Vagy kis kövér úttürő.
Persze hogy önérzetes és előre tör.
A férfi tisztelje a nőt, de alázatos inkább a hivatásával szemben legyen, ha van neki.
Egy lendületes nő nem akar koloncot.
És nem, nem"nyilván" támaszkodik az ember még a kapcsolatában sem a párjára. Mindketten egészséges, önálló emberek, csak éppen szeretik és becsülik egymást, ezért együtt élnek. Csak mert szeretik együtt tölteni az idejüket.
🤣🤣
Vidd, így 30 felett már úgysem kellenék egy ilyen rossz fiúnak. 😭
Küldözgeti privát üzenetben a srác face profilját. Mert gondolom nem csak nekem küldte el.
Ádámnak hívják ezt a férfiállatot. Budapesti és egyedülálló :D
Jelenleg az a megtiszteltetés ért, hogy még a fiú Facebook-profilját is megkaptam privátban.
Nem kellett volna.
Az hogy felig arab szerintem meg duplan dob az izgalmassagi faktoran 😉 Van benne valami titokzatos baj amit ugy nem lehet megfogalmazni igazan egyszeruen csak vonz es kesz .. Es ki ne szeretne az izgalmas dolgokat?
Rolad kedves Laszlo az elso ami eszembe jut az ovodas szo mellett az az unalmas
Megalszik a tej a szadban tesom 🙄 Kicsit porogjel fel meg kezdj valamit a hajaddal mert tenyleg ugy nezel ki mint egy nagyra nőtt ovodas
Egyébként ugye tudod, hogy a google segítségével meg lehet tudni ki ez a srác?
Szerinted mit szólna, ha valaki ráírna, hogy haver, te egy arab rosszfióként vagy megosztva többszáz, vagy ezer ember előtt. Lehet az orrod bánná.