Félek, nagy hasi fájdalmam van szerintem a ciszta nő. Alig... (beszélgetés)
A Hunyadi víz nem vált be már próbáltam. Köszönöm,próbálkozom amivel csak tudok. Köszönöm :)
Köszönöm,igen igyekszem enni-inni rostosakat meg van hashajtóm.
Szia. Köszönöm,egyenlőre bevált a Dulcolax. De ha nem hatna majd kipróbálom amit írtál.
Reggel, amikor felkelsz, kb 0,5 dl Hunyadi gyógyvízet egészítsd ki 2 dl re sima vízzel. Langyosan idd meg, majd pihenj az ágyban 5 10 percet. Vacsorára egyél kaukázusi kefirt. Egy este elég fél liter fele is. Nagymamámnak ez egy más jellegű nagy műtét után használt 7 évig. Hashajtót csak ritkán kellett bevenni. Ha akarod, kipróbálod. Az a lényeg, hogy váljon be valami. Mielőbbi felépülést kívánok.
Arról eddig nem írtál, hogy székrekedésed van ! Máskor se legyen, de most a műtét után pláne ne legyen ! Eszel elég rostot ? Pl. aszalt szilvát ? A lenmagliszt (teáskanálnyi) is jó székrekedés ellen. Sok folyadékot, vizet kell inni. Szoktam kávéskanálnyi korpát tenni a levesbe vagy főzelékbe, joghurtba.
Eszel elég zöldséget, gyümölcsöt ? Az alma is jó.
És vannak a patikai gyógyszerek is, ha ezek nem segítenek.
Milyen jó hogy el mentél!!
Hashajtót mondtak? Székletlazító port próbálhatnál inkább. Pl Moxalole.
Köszönöm. Haza engedtek. Az volt a baj hogy sok volt a széklet a beleimben,ezután hetente kétszer muszáj lesz hashajtózni mert anélkül székrtekedésem van sajnos.
Talán nem gondolta, hogy rosszul leszel .
Hívok mentőt,rosszabb. nem várok. majd jelentkezem.sziasztok
Szia,tudom hogy jót akarsz/akartok de ha olyan veszélyes miért mondta a doki hogy csak az mr eredménnyel menjek vissza majd?
Ne várj, menj el orvoshoz, akár a sürgősségire ! A tályog kifakadhat, szétfolyik a genny a hasadban, és bele is halhatsz ! A tályog nem ciszta, abban genny van, elfertőzi belül a hasüregedet az iszonyatos mennyiségű baci, ha pl. kapsz egy hashártyagyulladást !
Menj el ma inkább fölöslegesen, mint hogy nagy baj legyen a közeli napokban !
Sziasztok! Nagyon görcsöltem este,Nospát kellett be vennem. Kérlek szorítsatok,ne kelljen megint műteni.:( Köszönöm.
Igen,bent maradtak. Voltam hasi uh-on. Ott minden rendben volt. Ott mondta a doki,lehet a sipoly nincs összeforrva rendesen és tályog alakult ki. majd kimutatja már végre az MR 10.-én.
A petefészkeid bent maradtak a nagy műtétkor? Már pár hete is írtad ezt a fájdalmat. Azóta nem voltál orvosnál vele?
Sajnálom, de ezt egy hasi UH simán tisztázza.
Oké, azért ne hezitálj ha menni kell.
Köszi,de tudom a lehetséges okokat,muszáj várnom....
nem elviselhetetlenül fáj és nem szaladgálhatok mindig a sürgősségire.a 10.-ét már ki kell várnom,tudnak a cisztáról meg hát más oka is van,műtét utáni sipoly alakult ki,azt meg lehet műtik majd. de köszi azért.
Nem kéne megvárni semmit.
Irány a sürgősségi.
Vagy mentő.
Egyetértek Globussal, sürgősségi.
Nekem bélelzáródás volt az ok.
Nagy hasi fájdalommal tiplizz a sürgősségire, ne várj időpontra!
Jajjj szegény. 🥹
Minél előbb legyél túl rajta. Nekem is sokszor volt. Tudom milyen. 🥴
További ajánlott fórumok: