Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Fehér Püspökkenyér másképpen recept

Fehér Püspökkenyér másképpen recept

A Fehér Püspökkenyér másképpen hozzávalói:
6 db tojás fehérje,
20 dkg porcukor,
12 dkg liszt,
1 marék dióbél,
mandula,
vagy mogyoró
1 marék mazsola
4 kocka étcsokoládé
zselécukorka,
aszalt gyümölcs.


A Fehér Püspökkenyér másképpen elkészítési módja:
Az elválasztott fehérjét kemény habbá verjük, majd tovább verjük a cukor hozzáadásával. A tört dióbelet, mazsolát, tört étcsokoládét, egyebeket megforgatjuk a lisztben, és óvatosan a liszttel együtt hozzákeverjük a tojáshabhoz. Kivajazott, kilisztezett õzgerincbe öntjük, és előmelegített sütőben kb. 10 percig sütjük, amíg a beleszúrt villán nem marad nyers tészta. Felszeletelve kínáljuk.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A fehér püspökkenyér másképpen elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook