Február 12-től lefogyok (beszélgetés)
sikerült beállítani:)
A naplóba csak azt a pár napot tudom olvasni ami 1 oldalon van.Hol tudok lapozni!
Ne haragudjatok kicsit béna vok!
Igen, egyrészt a feloldódott zsírocskákat kiüríti a víz, ha nem iszol, szépen visszaépülnek:-) Én saját káromon tanultam meg, hogy ugyanazzal a diétával 1 hét alatt 2 kg-ot fogytam, amikor nem ittam eleget, és 4.5-öt, amikor 2-3 liter vizet legyűrtem:-) Nem kis különbség!
Ráadásul a vizesedés is vízhiány miatt van: szegény test parázik, hogy nem lesz elég víz, mert látja, hogy alig iszunk valamit, ezért szépen a szövetek közt tárol magának - ha elkezdesz eleget inni, megnyugszik, és elengedi az eltároltat...
Persze, segítünk egymásnak!! Nagyon jó fej csajok vannak itt a hoxán:))
Első lépésként a mérlegelődet állísd be, ha még nem tetted meg. Ha nem akarod, nem kell,hogy nyilvános legyen. És nem kell szégyelned, hogy mennyi kg vagy. Olvastam már itt igen jó rekordokkal lefogyott asszonyokat, akik büszkék lehetnek magukra.
:))) Ez így igaz:))) tényleg kakaós vagyok, de talán segít abban is,hogy a vércukor szintem ne essen le -mert cukrozott a kakópor:))) -
Esetleg a jÓreggelt szeletekkel kezd... amúgy még joghurtos is vagyok:))) Nekem az is elég reggelire:))
A víz azért is szükséges a fogyáshoz, mert segít a méregtelenítésben.
A napi 2-2,5 liter folyadék könnyebben "kimossa" a szervezetedből a lerakódott méreganyagokat.
Sziasztok!
Ha tudod, a péksütit hagyd el... a többi maradhat:)) A szénhidrát nagyon vissza tud fogni...
"A víz élettani szerepe rendkívül sokrétű az ember szervezetében. Biztosítja a vérkeringést, szabályozza a vérnyomást, lehetővé teszi a tápanyagok oldását, felszívódását és szállítását; befolyásolja a vér összetételét; hőszabályozó szerepével biztosítja a szervezet állandó belső hőmérsékletét.
Az emberi szervezet vízháztartását idegi és hormonális mechanizmusok szabályozzák. A napi vízleadás és vízfelvétel mérlegének mindkét oldalán átlagosan 2, 4 liter szerepel: ennyi víz távozik a szervezetünkből a verejtékezés, a légzés, a kiválasztás és az emésztés folyamán, amit pótolnunk kell. Napi folyadékszükségletünk mintegy felét a táplálékokkal, másik felét víz formájában vesszük magunkhoz."
Próbálj ne csak ásványvizet inni (mert a benne lévő ásványi anyagok felhalmozódnak a szervezetedben), hanem inkább tisztított vizet.
Sziasztok! Csatlakoznék én is!25kg-tól szertnék megszabadulni!
Nagyon tetszik ez a fórum, remélem erőt ad a kitartáshoz!Az adatlapomon leírtam az induló súlyomat,ahogy időm engedi megpróbálom a naplót is vezetni.
A nagy büdös stratégia:heti4*mozgás,péksüti kizárólag delőtt,sok gyümi,zöldség,18h után semmi,ill. mályva tea esténként és lehet hogy nekem is be kell szereznem a króm tabit mert nagyon hiányzik a nasi
szép napot mindenkinek:)
ki , hogy áll? én a nasikkal vagyok nagy problémával:( nagyon alacsony a vércukrom és állandóan csokit ennék.... mielőtt elkedzem fogyizni napi 2-3 szelet csoki, plusz akár egy tábla is eltűnt, most próálom helyettesíteni gyümikkel, elég nehéz:(
3 hét alatt -5kg és -11 cm az nem sok! Ahogy olvasgattam itt a naplókat, vannak akik ennyi idő alatt sokkal többet fogytak, de én képtelen vagyok koplalni és éhezni. Ha éhes vagyok eszek, akár este 11-kor is, csak a szénhidrát bevitelt korlátoztam a minimálisra. Nem az Atkins diéta szerint fogyózok, mert az tiltja az első szakaszban a gyümölcsöt és nincs kedvem számolgatni a szénhidrátokat sem.
Naponta többször iszok almaecetes vizet és lehetőleg min. 3 liter folyadékot fogyasztok.
Szia, én két hete szedem a krómtablettát, szerintem nekem krómhiányom volt (mint majdnem mindenkinek, lévén alig eszünk krómtartalmú kaját), mert őrülten kívántam az édességet meg a szénhidrátot. Amióta szedem, alig bírok ránézni a csokira:-)
A másik nagyon jó kiegészítő még a jódaqua, jódtartalmú természetes víz, napi 1 mokkáskanálnyit kell bevenni, s pajzsmirigyet aktivizál, anyagcserét gyorsít, hatékonyabb a fogyás. Ez is egészséges, mert Mo-n a víz nagyon alacsony jódtartalmú, kéne szednie mindenkinek. És ez csak 1200 ft, ami elég 3 hónapra, a króm viszont 3000 egy hónapra, de mondjuk nekem megéri, így be tudom tartani a fogyit
Szia, próbáld ki a tibeti rítusokat: 5 nagyon egyszerű jógagyakorlat, fantasztikus hatásokkal: fiatalít, fogyaszt, hajat növeszt, formáz, méregtelenít. Tapasztaltam mindegyiket, de nem csak én, van itt erről fórum, mindenki dicséri. A novagyokon van róla egy nagyon jó cikk, ezo rovat, Az örök fiatalság nemcsak mítosz címmel.
És erről a gyaksorról videó is van, itt: [link]
Köszi a biztatást:)
Neked is kitartást mára (is) :)
Szió,mályvateát dm-ben,bioboltban tuti h.kapsz,árat nem tudok sajnos,az ízét citrommal,édesítővel,pici vaníliaaromával tuti jóvá teheted,de én még nem kóstoltam,szóval lehet,h.nem is rossz:))
Én az alacsony ch-s diétát csinálom kicsit Norbival-visszafogott kcallal.Nekem ez bevált,és nem nagyon eszem húst.
Nagyon szép a -13kg!
Sziasztok:))
Nagyon ügyi vagy,megy ez csajszi!!Csak igy tovább!
Sziasztok! Tegnap bűnöztem: vendégek jöttek és pizzát csináltunk.... Naná, hogy ettem én is.... ráadásul 7kor... na de semmi gáz, majd ma megerőszakolom magam és futópad, vagy egy kis bringa!
Köszi, hogy írtatok a mályvateáról! Beszerezni hol lehet? és milyen árban van? És az íze?
Nekem 2 évvel ezelőtt a szűztea segített, akkor 19kg-ot fogytam, most csak minusz 13nál járok, mert az eltelt időszakban lett egy lányom:-))
Még egy kérdés: ki-melyik fogyókúrát tartja jobbnak, és miért?
Sziasztok!
Ha nem bánjátok, csatlakozom a topikhoz.
Ma kezdtem a fogyókúrát, és itt a Hoxán is ma regisztráltam, így még teljesen új vagyok.
15-20 kg-tól szeretnék megválni, és erről holnaptól egy naplót is fogok itt vezetni.
Van egy 5 éves kisfiam, és nem ez az első fogyózós időszakom, korábban a 90 napossal lefogytam 10 kg-ot, de az sajnos azóta szépen lassan visszakúszott. :(
Most azon gondolkodtam, hogy újra egy 90 naposba kezdjek-e bele, vagy inkább egy kalóriaszámolgatós variációt válasszak, és az utóbbi mellett döntöttem.