Farmerama játék (beszélgetés)
Etikat, köszi.
Újabb kérdés. Miért nem váltható be a kecsketejüzem??? Van egy csomó, de a menüből nem ajánlja fel! Köszi.
Az óriásólak nagy és közepes csomagból vannak. 500, 1000,1500, 2000 pont értékben.
A lóistálló kisbéri kincsemet ad, a kecskeól parlagi kecskét ad, a disznó pedig szőke mangalicát ad.
Miből lett ez az ólad? Közepesből, kicsiből?
én a nagyokra mentem rá de mind 35 órás óriásólakat ad, jobban örülnék egy sima különlegességnek
Nem tudjátok, az óriás disznóól csak attól óriás, hogy több tp-t ad?
én is örülök hogy megszabadulok ólaktól, de sajnos nagyon sok narancssárga meg sárga fejlesztésem van, de azokat nem engedi berakni. Mármint a barkácsolt ólakat
Sziasztok!
Az ólgőzös ezeket hozta:
retró halastó ++
óriás lóistálló sárga 2 db
óriás kecskeól sárga
óriás kecskeól
óriás disznóól narancs
Jó megszabadulni pár felesleges óltól!
Bocsánatot kérek mindenkitől!
Elírtam a farmokat amiket átadnék:-(
Helyesen: 07 és 25
Még azt szeretném kérdezni hogy ha sok az ólam és szeretnék egy kettőt eltüntetni akkor csak törölni tudom?
A raktárba nem tudom berakni?
és mikor lépek szintet?
Most kezdtem el a cukornád termesztését.
Sziasztok!
Aranybanánt hogy tudok szerezni?
Köszi válaszokat!:)
A tojástojó 150 pontot ér. Amikor felrakod a gőzösre, mutatja az értéket. Ha meggondolod magad, és mégsem akarod annyiért odaadni, kattints az ikonon az x-re, és törli azt a tételt.
Vigyázz, hogy elég értékben tegyél fel ólat, nehogy FA-ért indítsd el a vonatot!
Átadnék 07, 27-es piacú farmokat!!!!!!!!!!!!!!!!
Valakit ha érdekel, úgy priviben írjon:-)
Kellemes hétvégét kívánok mindenkinek:-)
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?