Farmerama játék (beszélgetés)
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy melyik gazdaköri tart már csak 45 percet? A festőecsetes,vagy a másik?
Szia!
Milyen jó hogy nem kell vadászni rá, hanem megnézhetem egymás után! Napi 3 FA nem is rossz!
Még kettő hátravan a maiból! Jó mozizást, farmozást!
Sziasztok!
Figyelem!!!!!!!!!!!!
Beindult a mozi!
Tegnap 4 filmet tudtam megnézni egymás után!Köztük 15 perc szünet! Ma is meg van a 4 film! Jól jönnek a FA-ak!
Egy sajnálatos baleset következtében a mai napon 10:00 órára meghirdetett pulykatenyésztés, és az ahhoz kapcsolódó feladatsorok is késve érkeznek meg.
Ez tehát annyit tesz, hogy a pulykatenyésztés, és az ahhoz kapcsolódó feladatok a mai napon 2013.11.20-án, várhatóan 14:00-kor érkeznek meg a játékba.
A probléma oka:
A Sült pulyka napfény híján a szoláriumban óhajtott barnulni a pulykakakasok nagy örömére, és mivel pont előtte cseréltek csövet, hát rendesen bennégett szegény. Így most a kezelése folyik, hogy viszonylag "elfogadható külsővel" jelenhessen meg előttetek..
Kedves tenyésztésrajongó Gazdák!
Itt az ideje, hogy feltankoljatok bájitalból és újra szélesre tárjátok a tenyészterepek kapuit, mert érkezik a különleges pulykatenyésztés, a legfurább bébi pulykákkal!
A nagy lehetőséget máris ki is használhatjátok, mert a Gazdakörben ugyanakkor elindul a „Művészlélek” című vadonatúj feladatsor, amely 2013. november 20-tól 25-ig áll a rendelkezésetekre.
A feladatsorban megismerkedhettek a különböző tenyésztett pulykákkal – és persze busás jutalmakat is szerezhettek.
Lássuk a pontos részleteket:
Pukyatenyésztés megérkezésének várható időpontja:
2013.11.20 (szerda) 10:00
Művészlélek Gazdaköri feladatsor időtartama:
Kezdés várhatóan: 2013.11.20. (szerda) 10:00
Befejezés várhatóan: 2013.11.25. (hétfő) 11:00
Az esemény kezdetét:
az eventóra jelzi
a hírek felületen olvashatjátok
Jó szórakozást és sok sikert kívánunk!
A Farmerama csapata
Üdv' Gazdák!
Örömmel adunk hírt közelgő eseményünkről, melyet kivétel nélkül mindannyian nagyon kedveltek, és ami nem más, mint a
Gazdaraktár akció
Az akció kezdete várhatóan: 2013.11.21. (csütörtök) 10:00
Az akció vége várhatóan: 2013.11.22 (péntek) 11:00
Az akció ideje alatt a Gazdaraktárban 50% kedvezménnyel (féláron) lehet megvenni a Farmaranyért vásárolható dolgokat. Az akció ideje alatt az akciós árak vannak feltüntetve a Gazdaraktárban.
Természetesen kivételt képeznek az alábbi dolgok:
Minden olyan termék, aminek az ára 2 Farmarany alatt van.
Felszerelés fülön: itt nem lesz akciós tétel (pl.: szupertáp, szupertrágya, stb.)
Szolgáltatás fülön: a munkások és a bérelt szomszédok (pl.: aratógép, stb.)
Termékek fülön: a só, zselécukor, virágdrót, stb.
Barkácscuccok;
Kacsa Kata repülős üzenet
Eventhez tartozó "felreppenő" csomagok
*Megjegyzés: A fenti tételek többsége azért nem lesz akciós áron, mert ezekre külön akciók is léteznek a játékban, tehát ezek a tételek a hozzájuk tartozó akcióban érhetőek el kedvezményes áron (pl.: Szupertáp vásár, stb.).
Figyelem!
Az akció ideje alatt a Kalózok barlangja nem lesz elérhető!Sikeres gazdálkodást és bő termést kíván:
a Farmerama csapata
Óriás retek:16000
Dalszöveg:900
Répa:500
Alma:20
Vadszeder:550
Kacsa:15
Dió:25
Eper:150
Birka:15
Orchidea:300
Szójabab:450
Körte:20
Paradicsom:550
Tehén:15
Vörös áfonya:600
Tölgymakk:30
Ló:30
Káposzta:200
Narancs:45
Hal:30
Menta:550
Szivarvirág:20
Hozzávalók (Minimum - Kitehetők):
Óriás retek:12250
Dalszöveg:650
Paradicsom:550
Tehén:15
Hozzávalók (Csak az egér):
Óriás retek:9550
Dalszöveg:505
Nálam egy időben a Chromeval írta ki mint nektek,de kicsit hagytam próbálkozzon a gép és nem léptem ki a programból és egy kis idő után beadta a farmot.
Szerencsére jó pár hónapja nem csinálja már.
Szia!
Nálam a chrome van telepítve, és eddig semmi gond nem volt vele...
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?