Farmerama játék (beszélgetés)
Ez nem zavar. Minden jatek ilyen es jatszotam mar par jatekot.Fejlesztik amedig tul fejlesztik es 99% elmenekul keres masik jatekot. Minden jatekba van" nem mukodik " idoszak.
Ami engem zavar , hogy a bp belle kotyog a piacba.Es ok lene ha lene egy megszabot ar, es mint regen volt lehet kivaltania 75 %(most ez mar enm ervenyes, hisz olyan aron lehet eladni amilyen a piacon van, mindegy hogy ki van valtva vagy nincs).De az hogy o kitesz arut ahogy neki tetszik, hogy nem hagya lelegezni a piacot az mar nem tetszik.
Aratóval kb. 15 perc az aratás a 4 területen...
ki nem állhatom a virágot, mint a törp mondaná....:)
Ha csak egyet-egyet vesznek, ahhoz nem kell milliomosnak lennie. De akik régen játszanak, bizony, milliomosok.
Veletek ellentétben én azt gondoltam a változásról, hogy a csatni ára jócskán fel fog menni (és így is van), ha nem lehet töklekivel hosszabbítani, és a tökleki ára le fog menni. Ez is látszik, sajnos (én még csak azt tudok gyártani).
Ennyit arról, hogy a kicsiknek kedveznek, épp nekik hátrányos az egész.
én is panaszkodtam a panaszkönyvbe.hogy mostanában már inkább aranyról szól (tehát elanyagiasodott)....
Én is le fogok szkni róla. Mehetnek picsába a BP. :-)
Szia!
Igen tudtam egy kicsit aranyozni, szerencsére jókora készlet van raktáron így nem mostanába fog elfogyni, főleg ha takarékoskodok vele :)
Engem nem tíltott le semmi szerencsére.
ezt mondom én is!!!
ment 3 napig?
engem le tiltott már az összes sponsor, holott nem is aranyoztam azóta se
ma próbáltam volna
A csatni témához annyit hogy tegnap kerek 100 ezerért vettem párat, most 150 ezer :S
Tuti nem a játékosok műve az árváltozás...
ez sztem a bp. 27xeres miliomos lettem
és az összes többi farm is 10 milkón mozog.
ez nagyon durva :o
látjátok mit művel a bp? túl olcsó a csatni????
5 szerveren jártam és mindenhol 250 ill 280e a csatni és viszik folyamatosan!
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?