Farmerama játék (beszélgetés)
Eva koszonom a segitseged.
Kerem aki tud tovabbra is kuldjon barkacsot.Meg majdnem 400-400 db hianyzik. Irom ki mit hova ker es ha nem is mindenkinek ma, de abban a sorendbe ahogy jon viszonzom.
Sziasztok, légyszi, ha tudtok küldjetek zselécukrot, mert hajtanék a 4. szintre, sosem érem el :) :)
A másik tiszteletteljes kérésem, van egy számomra nagyon kedves, nyugdíjas farmozó, aki szeretne szomszédokat, de mivel alig ért a nethez, így fórumozni sem nagyon tud, megkért, hogy segítsek neki találni. Arra is megkért, ha valaki jelentkezne, priviben tegye és megadom a farmnevét. Köszönöm, segítsetek :)
Üdv Farmerek!
A takarékoskodási akció elkezdődött.
Az akció időtartama:
Az akció kezdete: 2012.06.30. (szombat) 10:00
Az akció vége: 2012.07.02. (hétfő) 11:00
Ahhoz hogy Nálatok is érvénybe léphessen az akció, F5 gombbal frissítsétek az oldalt, vagy lépjetek ki a játékból, majd újra be.
A sikeres vásárlás tényéről nincs felugró ablak, de a gazdanaplóban rögzítésre kerül!
Jós Jónás írta:
Szervusztok barátaim,
különleges ékszert vásároltam a menyemnek, hamarosan születésnapja lesz.
Benn jártam a városban, és ott egy bazárban különös ásványokkal díszített ékszereket árult az egyik kofa. Volt ott minden, ametiszt, hegyikristály, holdkő, szebbnél szebb karkötők, fülbevalók, gyűrűk.
Hosszas morfondírozás után a kofa látta, hogy teljesen döntésképtelen vagyok, és egy különlegesen szép Holdkő karkötőt ajánlott nekem, hogy azt vigyem a menyemnek.
Nagyon segítőkész volt, elmondta még azt is, hogyan kell ezekkel az ékszerekkel bánni.
Tudtátok Ti azt barátaim, hogy a Holdkő ékszereket mindig vízzel teli ezüst tálkában kell kihelyezni, és egész éjjelen át kint hagyni a Telihold fényénél? Akkor tisztul meg és töltődik fel a Hold energiájával.
Micsoda szerencse, hogy a menyem születésnapja pont Telihold előtt lesz, így ezt a különös műveletet már Ő végzi majd el az ékszeren.
Ma reggel amíg még hűvös volt, kimentem a kertembe a legöregebb fámhoz. Nagyon szeretem, sok évet éltünk együtt, és mindig bőven termett. Ahogy telt az idő egyre kevesebb termést hozott, de ma valami igazán különöset vettem észre rajta. Mint ha új ágakat vettem volna észre a megvénült törzsön, valami kicsi rügyekkel. . .
Csupa fura dolog történik mostanában.
vegyél a piacon esküvői kitűzőt, ha van cspd és tedd be a fejlesztése. korlátlan db számban teheted be, vagyis meg kell enni:))) így csak cspdbe kerül nem kell hozzá drót. azt majd elhasználod a második szinten.
Illetve én tegnap a kisfarmra csináltam aranyat és 10FAos ajándékként küldöztem magamnak át a drótot, ami ugy 50db drót csomagonként.
Dettó!!
Semmit nem tudok csinálni.
Én is virágdrótot kérek szépen:)
kicsit később küldözgetek majd most annyi dolgom van még:(
Sziasztok! Szép napot! :)
Kedves szomszédaimtól mindkét farmomra virágkötéshez drótot kérnék szépen :) Aki szintén, kérem, szóljon.
Sziasztok!
A verőfényes napfénytől eltekintenék!:-(((((
Lesz belőle bőven a napokban.
Jó munkát, mindenkinek!
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?