Farmerama játék (beszélgetés)
Hehe :D
Igen most megint van és szerencsémre működik az Easy most mert kaptam kódot amúgy csak lesnék itt mint a lukinyúl :)
Remélem te is betárazol szépen :)
Más: Aki Mozillával próbálkozik javalom menjen át Chrome-re és akkor nem lesz gond.
Sziasztok. Valaki tudna segíteni ,mert ha megnyitom(mozilla) új ablakba nekem ezt írja ki és nem adja meg csak azt az egy aranyat, amikor megnézem a videót :
javascript:showVideo('894ee85e-97c2-4262-bc23-b0152ed090a0',%20' [link]
Igen csak hozzáadod ezt a kis kiegészítőt nem kell újraindítani a böngészőt meg semmit, aranyozás közbe is megcsinálhatod, a lényeg hogy Chrome-ból nyisd meg. Ha beírod googleba "Auto Refresh plus" az elsőre kattints amit kidob. :)
Ne aggódj emiatt nem áll le az aranyozás :)
Sosem volt egyszerre 5.000 aranyam, most ezt is megéltük :D
Nálam is 5/5s megy folyamatosan, ha behal akkor törlöm a sütiket, frissítem a farmot és indul újra :)
Ninja nem tudom milyen böngészővel csinálod de ha Chrome-al akkor szedd le hozzá azt a kiegészítőt amit alább írtunk és akkor nem kell kattintgatnod :)
akkortól van amozikban, nem addig lesz a videó.
na kivi leszek a végére:)
de hadd gyűljön :))
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?