Farmerama játék (beszélgetés)
Sziasztok
Ezt hívják egy átlagos KÓDNAK!!!!!!!!!!!!
Az elhagyott farmokat semmilyen ajándékkal nem fogják újra kezdeni,legalábbis kevesen!
A mi elkobzott farmjainkat akkor miért kellett lezárni, mi csináltuk,ajándék nélkül is!!!!!
3. éve játszom, de kezdek besokallni, főleg, ha iylet látok, hogy van kód, de csak azoknak, akik nem is érdemlik meg.
én is örültem volna egy komplett arató-vető-állatgondozónak, és elég lett volna 48 óra is.
köszi.
azé ez mekkora disznóság.
akik abbahagyják, kedvezményekben részesülnek, akik meg szorgosan gazdálkodnak, meg veszik a FA-t, azok semmit nem kapnak, és csak szívnak, ha valami hülye átállás miatt nem lehet játszani.
remélem, nem kamukód, mint a farmaranyas, ennek is elég hülye betű-szám kombinációja van, nem úgy, mint az eddigieké.
jó lenne, ha más is megerősítene abban, hogy beváltható, és nem csak egy farmon.
Szia.
Az e-mail fiókomba én is kaptam kódot. Be is váltottam a farmomra. Másik farmra nem engedi beváltani.
Sziasztok, kaptam egy kódot az egyik szomszédomtól.
FAC5-8X1M-AHNZ-T3UF
Tud róla valaki valamit?
A hivataloson nem találok semmi információt, addig nem merem beváltani, amíg nem vagyok benne biztos, hogy legális.
Má mögint event?
Na, akkor kipakolom az összes földre az összes tyúkólat, és eladom a szart aranyárban.
Az event kezdete: 2014. március 11. (kedd) várhatóan 14:00 óra.
Az event vége: 2014. március 18. (kedd) várhatóan 14:00 óra.
Az event jellege: növénytermesztős, felröppenős, malomban keverős, főtéri bedobálós.
Képregényes megjelenítésben.
Az event teljesítéséhez szükséges szint: 2. szinttől.
Az eseményt a főtéren, vagy az eventórára kattintva érhetjük el:
Kérünk mindenkit, hogy amíg nem jelezzük Nektek, hogy az event elkezdődött és minden rendben megy, addig ne arassatok a felröppenők érdekében!
Megjegyzés: Az itt leírt adatok tájékoztató jellegűek. Az itt megjelenített információkat megpróbáljuk mindig a lehető legaktuálisabban tartani, ennek ellenére előfordulhat, hogy téves, esetleg nem aktuális adatok, értékek jelennek meg.
A Bigpoint GmbH, a Farmerama játék üzemeltetője fenntartja magának a jogot a játékban szereplő elemek változtatására, akár előzetes bejelentés nélkül is.
Az esemény során használható eventnövényünk a virágcsokor.
A játék kezdetén az eventnövényből (a megszokott módon) 10 darabos kezdőcsomagot kapunk, amit tovább kell termeszteni! Tehát senki ne adja be ezt az alap mennyiséget a feladatba, mert nem fogja tudni folytatni!
Akinek valami módon mégis elfogyna, annak a rendszer 5 óránként 5 magra egészíti ki a mennyiséget (ez nem érvényes, ha úgy fogy el a pajtából, hogy a földben van elültetve!).
Virágcsokor:
Tulajdonságai:
Érési idő: 8:00 óra
Amit ad: 56 TP (2x2-es területen)
Ültethető: Főfarm és Szédült szántó
(Erdei tisztáson, a Bahamarama szigeten, a Kincses Szigeten és a Kerge Kertben nem ültethető!!!)
Az eventnövény nem marad játékban, hanem beváltásra kerül az alábbiak szerint:
Minden virágcsokorért 4 TP-t és 4 CSP-t kapunk.
Az event felreppenője a Film.
Aratások során, minden területen felszállnak (kivéve a Kerge kert és a Kincses sziget).
A gazdatársaink, barátaink számára ajándékozhatók is, naponta 5 (vagy rúnával 7) darab küldhetők ingyenesen, és beleszámít a fogadásuk a napi 20 ajándékba.
A Film megvásárolható a Gazdaraktárban:
1 darab: 2 farmarany
50 darab: 85 farmarany
100 darab: 150 farmarany
150 darab: 200 farmarany
A varázsfa az event idején begyűjtéskor egy Filmet ad.
Az megmaradt Filmek beváltásra kerülnek az alábbiak szerint:
Minden Filmért 5 TP-t és 4 CSP-t kapunk.
Az előző képregényes eventből megszokott módon lesz egy különlegesség, amit a malomban állíthatunk elő. Ez nem más, mint a Fotó.
Egy Fotó előállításához 2 Fimre van szükségünk. A keverési idő 3 perc (rúnával és fürge malommal kevesebb).
Az megmaradt Fotók beváltásra kerülnek az alábbiak szerint:
Minden Fotóért 10 TP-t és 10 CSP-t kapunk.
A feladatok között a nyilak segítségével, illetve az oldalszámra kattintással tudtok váltani, de mindig csak az éppen aktuális ablakot tudjátok teljesíteni, amihez a Befizetés gombra kell kattintani.
A megjelenő ablakban tudjuk befizetni a szint tejesítéséhez szükséges hozzávalókat.
A felső részem látható a kért hozzávaló, itt piros nyíllal jelöltük a kék plusz jelet, amiért Farmarany ellenében lehet teljesíteni a feladatot. Figyelem! A Farmaranyért történő teljesítés nem visszavonható!
A kékkel keretezett részen a kért hozzávaló beadandó mennyisége látható.
A zölddel keretezett részen a kért hozzávaló raktármennyisége látható.
A pirossal keretezett alsó részen pedig a feladat teljesítéséért járó jutalmak láthatóak.
A feladatsor
A korábbi eventektől eltérően a feladat teljesítése közben egy új forma is megjelenik a mostani eventben. Ez abban jelentkezik, hogy az egyes szinteken a kért hozzávalók fajtája és mennyisége játékosonként változik. Ez természetesen az eventnövényre és más eventes hozzávalókra nem vonatkozik.
A beszállítandó növény és állat fajtája véletlenszerűen kerül mindenkinél meghatározásra, természetesen figyelembe véve a játékos szintjét (pl.: egy 12. szinten lévő játékostól nem fog méhet kérni a feladat).
Az, hogy kinek mekkora mennyiséget kell beszállítania, az alábbi tényezők határozzák meg:
A játékos szintje (és az elérhető területek száma)
A kért állat/növény érési ideje (az állat és növény fajtája véletlenszerűen történik, a játékos szintén elérhető állatok/növények közül)
Tehát összegezve:
Maga a beszállítandó állat vagy a növény véletlenszerűen kerül behatárolásra (persze, ami a játékos szintjén elérhető), viszont innentől figyelembe veszi, hogy az adott állat/növény érési ideje mennyi. Ez alapján jön majd ki a mennyiség, amit be kell adni a feladatba.
Két azonos szintű játékosnál is kérhet más növényt/állatot a feladat, viszont a rövidebb érési idejűből többet kell szállítani, mint a hosszabb érési idejűből.
Az eventes hozzávalók mindenkinél azonos mennyiségben kellenek.
Tehát szükségünk lesz az alábbiakra:
475 darab Fotóra
10.000 darab Virágcsokorra
a véletlenszerű állat/növény mennyiségekre (mindenkinél változó)
Nyeremények:
FARMERAMA 2. képregény matrica
Csak dekoráció, a gyűjtőalbumba kerül.
Repülésóra
Amit ad: 950 TP
Szükséges idő: 12:00 óra
Területigény: 2*2
Hintarepülés
Amit ad: 290 TP
Szükséges idő: 6:00 óra
Területigény: 2*1
Zuhanórepülés
Amit ad: 450 TP
Szükséges idő: 8:00 óra
Területigény: 2*1
FARMERAMA 2. képregény felhősor
Tematikus felhősor, azaz csak az eventes tárgyak helyezhetőek rá
Amit ad: Szinted x 45 TP
Szükséges idő: 24:00 óra
Sziasztok!
Nem tudom tudtok-e segíteni. A kisfiam játszik a Big Farmon. A napi ajándékot 3 nappal ezelőtt véletlenül kiikszelte.Nem vette fel... azóta nem ad neki napi ajándékot. Mit lehet tenni?
Előre is köszi a válaszokat!:)
Szia!
ne haragudj rám én örültem hogy egyáltalán időt
áldoztál rám!csak az bánt, ami történt,és még mindig fortyog bennem a düh!!!!!!
egyedül te mertél mellém mellém állni!
Sziasztok!
A holnapi nyereményekről vagy jót vagy semmit.
Szia
Engem ez nem vigasztal,89-es farmomat siratom,mert csak a galamb meg a fenyőmag fa hiányzott róla!
rengeteg munkám volt benne,szorgalom és sok-sok idő, amit ők egy tollvonással elvettek,tákolt indokkal,milyen rossz kód az amit elfogad a rendszer,jóvá is ír,majd közlik hogy rosszat tettem!!!!
Felajánlották kezdjem újra,ez pofátlanság,mert pótolhatatlan dolgok voltak rajta.
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?