Farmerama játék (beszélgetés)
Mindenkinek sok sikert a mai babi bumm-hoz!! Szülessen jó sok aranyos állatka!
Teljesen véletlenül tudtam meg, hogy ez, most van :-(
Kellemes hétvégét kívánok :-)
Itt a pont!!
hogy arra költesz pénzt, /nem keveset/ ami valójában nem a te tulajdonod, még ha virtuális is, bármikor elveszítheted.
Jó nagy parasztvakítás. :D
nagyon közel vagy a tűzhöz,mert kb én is így "gondolom",és teljesen igazad van. nagyon,de nagyon helyes hipotézis! nagyon tetszik az írásod... bár tudnék én így "gondolkozni,és fogalmazni"! :-)
Grat az öszinte betüvetésért erikpipi!
Az sem adott annyit, hogy összejöjjön a darabszám. AZ egész játék marketingre épít, mint ahogy minden a mai világban.
Az egész játék a türelmetlen, játékelemeket megszerző felhasználókra épül. Az event elején még szépen adja a felröppenőket, majd ahogy halad az idő, egyre kevesebbet. Ettől az ember nyomás alá kerül, és kényszert érez, hogy megszerezze az eventben megszerezhető elemeket. Na ilyenkor emeli fel a telefonját, és költi a pénzét, pedig maga a farm nem az övé, hanem a bigpoint tulajdona.
hát igen, a férjem is játszott, de 2 éve abbahagyta, ő úgy fogalmazott, hogy elege van, hogy más sem csinál, csak kattintgat:)))
Én még kitartottam eddig. De én hülye, megint learattam:)
Én még azt utálom nagyon, hogy a gazdaköritket valahogyan megcsinálom, de egyre több tenyésztős van, azokat pedig képtelen vagyok. Nagyon nehezen menne, és csak gyűlnek-gyűlnek. De kinek van több millája, hogy az utolsó szinteken lévő állatokat megvegye?
100 felröppenő hiányzott, farmaranyat kellett használnom.
Olyan eventeknek állok neki, ahol értelmes jutalom van, a többi nem érdekel.
Ha meglesznek a gazdaköri feladatok lehet én is abbahagyom az egészet. Unalmas eventek és többnyire lehetetlen a napi teendők mellett. Akkor meg mi értelme?
Ezt sajnálattal hallom,de hát ez van... még jó,hogy én évekkel előtt hagytam abba.... teljes játékörömöt kiöltek belölem,így semmi más netes játékkal sem játszom. Egyedül admirális a gépen,többi játékot élőben társaságban ejtem meg. legalább mások is osztoznak élményekben...
emberi sors sokkal fontosabb bármi másnál...
legyen kellemes napjaid/éjszakáid!
Sziasztok!
Az utolsó két eventet már nem csináltam, nem voltak nagy ajándékok, inkább gyűjtöttem az aratógépeket.
Ehhez képest a mostanit úgy gondoltam megcsinálom, kell az a sajtgazdaság:)
Elment minden aratógépem, egy csomó csatni, és sehol sem vagyok, ellenben van még egy egérlyukat, ami már nem kellett volna, meg egy sárga egerem. Azt hiszem, befejezem az egészet, és egyre többen teszik is az ismerőseim körében. Elegem lett. Nem fogok napi hajtás mellett még éjszaka is felkelni, hogy arassak. Nappal egész nap tudtam csinálni.
Szomorú...
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?