Farmerama játék (beszélgetés)
Szia
Még mindig arra hogy miért ilyen kegyetlenek?
Aki bezárta az ki is tudja nyitni!!!!!!
Szia
Én kiabáltam,idiótán viselkedtem,de nem kaptam választ!
A barátnőm egy gyermek otthonban dolgozik,az egyik fiú kapta a kódot az iskolában,nagy boldogan felrakták a farmokra,azt tudta hogy 300 FA-at ad.
A barátnőm se látta a kódot,de ez semmit nem jelent.
Kíváncsi lennék rá hogy mennyi farm esett áldozatul száz,ezer,vagy még több?
Túl drasztikusnak ítélem a végleg kizárást,elég lett volna pár nap vagy egy hónap is.
Ami kódot itt találsz, ezen a nyílt fórumon, az biztonsággal beváltható, ide általában linkkel együtt teszi be valaki! Ha szomszédtól kapsz bármilyen kódot, várd meg, amíg valaki ide áthozza a hivatalosból, vagy ott győződj meg a valódiságáról.
Eddig sosem volt gond, de mint látjuk, mindig van egy első alkalom!
Sajnos akkor te a barátnőd meggondolatlanságának áldozata vagy. Így elveszteni farmot tényleg sokkal rosszabb, hogy nem te magad dönthettél, látva az egyértelműen kamu kódot.
Az ok nem hiszem, hogy valaha is kiderül. A készítője nem fogja bevallani, hogy miért.
A játékkal eltöltött időt meg ne sajnáld, hiszen nyilván sok örömet okozott az eltelt idő alatt.
Szia!
Ide szerencsére az a kód nem jutott el.Hogy ők mit tudtak? Biztosan a 300 FA-t.
Sziasztok!
Próbálok visszaolvasni, de nem nagyon jövök rá, mi ez a sok zárolt farm a kód miatt.
Eddig mindig úgy volt, hogy itt láttam egy kódot, kimásoltam, beváltotta, és mindig adott valamit. Annyi, hogy könnyebb volt itt a fórumon, mert én nem angyon mászkálok a hivatalos farm fórumba, olyan nehéz megtalálni ezeket a mindenféle játék leírásokat, meg új kódokat:) vagy csak én vagyok kényelmes:)
Volt egy kód egyszer ami már régi volt és nem engedte beváltani, ennyi.
De ez a mostani honnan indult? Akik beváltották, azok tudták, hogy 300 FA-t fog adni, vagy csak naivan azt hitték, 1-2 szupertáp vagy ilyesmi?
Azért kérdem, ha újra ilyen történne, be ne akarjam váltani.
Köszi az infókat.
Hát ez nem semmi!
Veled érzek.
Szia
köszönöm,nem én is láttam a kódot,barátnőm lepet meg vele névnapomra.Én örültem neki ,csináltunk már ilyent máskor is amikor valamelyikünk nem ért rá,jött kód beírtuk egymásnak,soha nem volt gond,én csak az okot szeretném tudni!meg piszkosul sajnálom a vissza nem hozható időt.
ha veted a fáradságot hogy végig olvasd a leveleimet,már lemondtam róla,de én egy földből,állatokból élő családi gazdaság tagja vagyok,józan paraszti ésszel,és érzem hogy ez így igazságtalan!
Itt lezártam ezt a témát!
Jóéjszakát
Szia!
Ezt nem értem, FB-on látni a nevet, hogy ki rakta ki a beszélgetést.
Ez egy hackelt kód volt,amit a rendszer elfogadott.
Hogy honnan származik ne kérdezd mert senki nem tudja.
bocsi,de hadd üvöltsek!!!!!!!!!!!!!
VAGY KI ZÁRNAK??????:))
Szia!
Először is nagyon sajnálom ami veled,veletek történt!!!
Másodszor, szépen kérlek ne kiabálj.
És harmad sorban,ez a dolog amiről itt most beszéltünk az nem függ össze a ti ügyetekkel.
Semmi közze a kódhoz,amit beváltottatok vagy váltottak a farmjaitokra.
SZIA
ESETLEG MI IS MEGTUDHATNÁNK MI AZ OK???????
ÉN NEM BÁNTOTTAM SENKIT, ÉS AZÉRT BŰNHŐDÜNK MERT VALAKIK ÖLRE MENNEK ????????????
SOK EZREN LEHETÜNK HADJÁRATOT INDÍTOK,A FAVEBOOKRA KI RAKOM A HOZZÁ SZÓLÁSAIMAT ÉS KÉSZ.VAN ANNYI ISMERŐSÖM, HOGY EGÉSZ EURÓPÁT ÁTJÁRJA,KÉRÉS NÉLKÜL FORDÍTJÁK,ARRÓL NEM BESZÉLVE HOGY MINDEN HOL VANNAK MAGYAROK!!!!!!!!
Mindkét zárt klub a felelőst kereste a hír kiszávárgásáról.
Az egyik megkapta mert felvállaltam amit tettem.
A másik viszont nem,ezért úgy döntöttünk szép volt jó volt ennyi volt.
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?