Farmerama játék (beszélgetés)
Édesanyám farmjára még 7 szomszédot várna.
Gazdaneve: Marthyka01
19-es szinten van, kb 3 nap alatt, szóval lelkes gazda!:)
Megint 2 szupertápot pörgettem...-))
a reggeli ez volt....
Sziasztok!
A mai kód:
candle9
Amit nyújt: 1 pörgetés a kerekkeréken
Nagyon köszönöm a segítséget...:-))
Én eddig még nem is néztem azt a jobb oldali menüt.
Most oda kattintottam és mindjárt 3 meghívást találtam.
Elfogadtam és gyorsan küldtem is mind a 3-nak ajándékot...:-)))
Akkor még továbbra is keresek 9 szomszédot...:-))
néha nézegesd ezt a fórumot, és ha valaki jelzi, hogy szomszédot keres, akkor az általad is emmlített jobb oldali menüben lófej ikonra kattintva be tudod írni a nevét,és ezzel már be is jelölted, csak a visszaigazolására kell várnod.
A másik lehetőség, hogy amíg nincs meg mind a 12(18)szomszédod, minden nap kiírod ide, hogy keresel, és téged jelölnek be, amit onnan vehetsz észre, hogy narancssárga csillag jelenik meg a szomszéd fül bal felső sarkán, ezt neked kell vissszaigazolnod.
Köszi...:-))
Elolvastam. Első olvasatra kissé bonyolultnak tűnik, de azt kapisgálom hogy sok előnnyel jár ha szomszédom van.
Akkor most menjek a farmra és a jobboldali menüben próbáljak szomszédot szerezni?
szia!
Másold be a linket a böngésződbe, itt le van írva minden a szomszédokról.Ha ezután sem tiszta, gyere visssza!:)
Sziasztok!
Nem régen kezdtem a játékot.
Még kissé botladozom..:-))
Gyűjtöm az információkat. Úgy látom szomszédokat kellene szereznem. Ki tud segíteni?
Jóóóóóóóóóóó reggelt!
POCKOT PÖRIZTEM :DDDDDDD
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?