Farmerama játék (beszélgetés)
Szerintem, /és sokak szerint is/ arra megy ki az egész, hogy pénzt fektessünk bele.
De hát ez egy játék......és játszani jó.....még felnőtt fejjel is,.... befektetés nélkül.
Kedves vagy!
Remélem, h lesz ilyen! Viszonylag hosszú érésű növényeket vetek, így elég napi 3szor aratni, és remélem több ajándék feljön!
Kicsit csalódás volt ez most, mert én azt hittem, hogy minden szinten egységes 50 db ajándék kell!
Köszi!
De szemétség ez! A tó két részlete 50, a másik 2 100! Véleményem szerint mind a 4 résznek ugyanannyit kéne érni!
A 300 ajándék pedig rengeteg.....
Én most járok a 3. szinten és azt írja, hogy
6/100!
Köszi a gyertyát :D
Én már nem pakolgatom! Ahol nincs kupa, ott csak liliom terem, jött 10 ásó meg 5 ajándék csomag. Ahol a két kupa van, ott fák és ólak vannak. Jött 1 szög, 1 fa és 2 cserép plusz 2 ajándék :(((((((((
Ti aratáskor pakolgatjátok ide-oda a kupákat?
Tuti, hogy működik így a dolog és nagyobb az esélye az "értékesebb" cuccnak? Én nem igazán vettem észre különbséget...
Köszi!
Leszámítva, hogy ez már a 3-dik jávorszarvasom lenne, ha nem töröltem volna ki kettőt, még anno.
De legalább az egyiket vissza tudtam szerezni.
Sziasztok!
Van esetleg valakinek megunt Farmerama accuntja?
Szivesen átvenném.
Szerintem töltsd le az Adobe Flash Player -t és telepítsd fel. Link: [link]
Firefox nem hiszem, hogy jobban megfogná a géped, mint az Explorer. Csak nem egy P3 -al nyomulsz?
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni?
Sajna az explorerben csak egy fehér lap jön be a tanyám területén. (A fejlécek megvannak.)
Mit kellene letöltenem, hogy ott is működjön.
Így le kellett töltenem a rókás böngészőt is, és az nagyon lelassítja a gépemet. (Nem mai csirke a drága.)
Nagyon hálás lennék, ha tudna valaki segíteni.
Adry
A 20as szintű farmom teljesítette az első szintet!
Negyed tóval lettem gazdagabb :D
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?