Farmerama játék (beszélgetés)
De különben lehet, hogy ezek a kupák is csak egy nagy humbug.
Egy a lényeg, sokkal kevesebb ajándékot kapok.
"Elvileg, ha átpakolgatod, mindegyik kertrészen az adott aratás 30%-os esélynövekedést hoz."
Ezt írtad.
Na ezért írtam, hogy nem így van.:)
"Azonban mindkét kupa csak arra a farmterületre van hatással, amely farmterületen ki van helyezve"
Magyarul akkor én gondoltam jól.
A francba, jó lett ha mindkét kertre érvényes, de csak ahova kirakod, oda:(
De akkor azt nem értem, hogy miért kérdezted az előbb, hogy pakolgatom-e a kupákat.
Mert ha úgy van ahogy mondod, akkor kiteszem, az egyik kertembe, mindkét kupát, ész kész. Lesz 30-30%-ék.
Vagy én gondolom rosszul?
na, megleltem, íme:
Na várj, mert ezt én nem így tudtam.
Szóval ha kirakom az egyik kertre mindkét kupámat, akkor mindkét kertemen 30-30%-ékkal lesz több?
nem, mert az adott részre vonatkozik csak, tehát, ha a rendes farmon aratsz most, akkor +15%, de ha mind2 ott volna, akkor 30% lenne. Az a 15% nem számít bele, ami nem az adott kertben van kihelyezve...
Elvileg, ha átpakolgatod, mindegyik kertrészen az adott aratás 30%-os esélynövekedést hoz.
Csak ami nagyon bosszant, hogy tegnappal bezáróan, tényleg sok ajándékot kaptam aratásnál.
Erre ma össz kaptam vagy 10-et jóindulattal.
Szóval valami nem stimmel nálam, vagy inkább direkt így csinálták meg az eventet, hogy végül vedd meg az ajándékot, hogy meglegyen a Rénszarvasistálló...
De ahogy most van nekem, 15-15%-ék, két kertre bontva.
ha egyre rakom ki lesz 30%-ék, de végül is ugyan ott vagyok százalékban..
"Dehogy pakolgatom!":)))
.. elvileg, azon a farmon kerülnek beszámításra, amelyiken kihelyezték őket, és ha mind2 egyszerre ki van téve, akkor összeadódnak a 5-ok. Ezért pakolászom...
Te pakolgatod a kupákat farmról farmra?
Nem tudom, egyáltalán van -e értelme, de azért én hurcolászom őket.
Akkor jól vettem észre, egyre kevesebb az ajándék...
Kupától nem tudom, hogy mennyire függ, mert nekem mindkét kupám 15%-on van.
Most fogom elérni az 5-ös szintet.
amúgy 4-es szinten vagyok.
Te "hanyas" vagy?:)
Szia!
Én is úgy veszem észre, hogy fukarabbak az ajándék mennyiséggel pedig a kupáim egy szinttel emelkedtek. Lehet, csak érzéki csalódás....:)
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?