Farmerama játék (beszélgetés)
A kicsinek mielőbbi gyógyulást!
Nektek pedig nagyon szép estét és szép álmokat.-)
ma nagyon el fáradtam, jó éjt mindenkinek!
szép álmokat!
jah, jó lett a szilva lekvárom a sütőben sütve :)))
Én is lebeszéltem. Hiába.
Mióta nézem és nem küldök 1-2 napig a lebeszéltnek mert nem küldött X napja, van aki észbe kap. Hoppá, nem adtam, hát nem kapok.
És most mindenki nézi, egymásra várva. ?? Ez sem jó.
Igen EZT a bp így kitalálta. Nagyobb zavart keltve.
És így még több időt van belépve a játékos.
Ugy igen.Ertesites nem jon mint reg.Elfeljthettem, visszakuldeni erre gondoltam.
Szakadozik a net jellem.Nem igen tudok irni.Ha nem szakadozik akadozik.A tisztas, szedult mar telle alattal, az legalabb nem romlik meg, ha naopkra kiesik.Ha nem irok valaszt az uzenetekre , nincs jelelm.
Szia, Neked is!:-)
Szerintem, nagyon jó a mostani megoldás, hisz visszamenőleg is látod.
Nálam, pont ez a baj! Maradtam az állandóak mellett és küldöm Nekik, de, hogy Ő folyamatosan elfelejtkezzen, azt nem hiszem el!:-(((
Sziasztok. Az ajándékozásra kitérve, nekem mindegyik farmhoz van egy barátlista, akikkel cserelem az ajikat. Én azok szerint küldöm mindenkinek. Nem nagyon nézem, h ki küldött vissza ś ki nem, mert már nekem is volt olyan, hogy hulla fáradtan, örültem, hogy learatok, az ajándékot meg elfelejtem küldeni. Szóval szerintem ez mindenkivel megesik. Főleg, hogy most jó idő volt, sokunk nem a játék mellett ült folyton.
Jó tanács, hogy beszéld le fix emberekkel az állandó aji cserét. Nálam ez bevált. És nincs harag, ha kimarad egy két ajándék.
Sziasztok!
Ezzel én is így vagyok. amíg láttam, hoyg jött aji, rögtön vissza is küldtem, de amióta nem látom leginkább elmarad a nagy rohanásban.
Szia és mindenkinek szép napot kívánok!
Ha a Hírek legalsó részébe belépsz, látod, hogy ki, mikor és mit küldött.
Te, nagyon rendes szomszéd vagy!
Minden nap küldöd.
Ma reggel döntöttem el, hogy ezt követően, csak este fogom elküldeni az ajikat, mert látva azt, hogy azokból, jó, ha 2-3 jön vissza, értelmét, nem látom.
Ez, valóban így igaz!:-)
Mindenkinek, nagyon szép napot kívánok:-)
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?