Farmerama játék (beszélgetés)
Sziasztok, jó reggelt! :)
Ugye Évikém...:)))) és benne SOHA nem csalódok :)
erikpipi, köszönöm szépen a leírást, ma kipróbálom!
:-)
Ezért játszunk nem? hogy a BP lehetetlenebbnél lehetetlenebb feladatait teljesítsük... :-)))
Akkora tepsi hogy beleférjen amennyit akarsz csinálni.
A tepsi lehet sima is. Tegyél alá sütő vagy zsír papírt. Így nem kell levakarni a tepsiről lefolyt sajtos tejfölt.
SZia!
Én tepsiben sütöm. A tepsit ecettel kikened, (1deci) beleteszed a magozott szilvát, a cukrot,a tetejére ellocsolod a maradék ecetet, és megsütöd.
Amikor levet ereszt, én óvatosan kiveszem, és kézi mixerrel összerobotolom, majd visszateszem a sütőbe. Amúgy olyan lesz, hogy majdnem megáll a fakanál benne, és nem kell annyi cukrot sem hozzáadni.
Majd üvegbe töltöm, lezárom a tetejével, és tulképpen ennyi. Nem használok celofánt, csak az üveget és a tetőt kell megnézni, hogy azonos mennyiségű "csík" legyen rajta, akkor zár légmentesen az üveg. Nem kell bele semmiféle tartósítószer sem.
Ezt egy idős néni írta le nekem, azóta így főzőm a szilvát.
3 féle házisajt. zöldfűszeres, fokhagymás, csípős paprikás. Sonkás szalámi, paradicsom, uborka.
Ez a mai reggeli alapom".
Nektek javaslok 1 jó kis zöldekkel, vagy virslivel töltött omlettet. Gyors, laktató.
Jó reggelt! Semmi kaja? Ilyenkor kellene kitárgyalni, ez talán nem hizlal annyira, és még ötlet is lenne valami jó kis menüre. Nem ám olyanra, amiket este tárgyaltatok ki! Laza update, vagy ilyesmi!
Szilvikém! A kutyusodat láttam, és tényleg megértem a szerelmet!
jó éjt mindenkinek.
Annyit, a tepcis bundáskenyér jól sikerült, de sokkal több tejföl kell bele.
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?