Farmerama játék (beszélgetés)
mi van az event 2. részével???
nem volt szó második részről eddig...
benéztem, de net itt csak húzósan (puncsosan)
holnap kórház-2. felvonás.
A fotó leírm hogy néz ki. Fantasztikus, szép. A mi zártunkba hozta valahonnan 1 tag. Nincs link sajna.
Van 3 tartály.
Az elsőbe beteszed az állatot.
A középső keveri.
A harmadikban megszületik az ŰR TEHÉN.
Ez az. A fotót nem tudtam feltenni az adatlapra, nem kompatibilis.
Pedig nekem is leesett tőle az állam.
Ez egy összefoglaló arról, amit eddig kisilabizáltak. Lényege: beteszel állatokat az első tartályba (kecske, pulyka, méh, ló, páva, nyúl, kacsa, majom, elefánt), aztán kell hozzá nublon akkumulátor, és dönthetsz milyen tápot keversz (nublon port, nublon splitter) és a végén lesz belőle űrtehén.
----------------
félreértések elkerülése érdekében mondom, hogy ez sem biztos info. De ha te tudsz olyat, akkor írd le légyszi. De szerintem olyat csak a hivatalosból kapunk, ha már kezdődik az event
Szia mindenkinek! :)
Egész jól értékesíthető termékek vannak, főleg a 2., de még inkább a 3. szinten (a 4. még nem tudom, ott még nem tartok). Mindig van kint a piacon "barkácsolt" virágom, koszorúm, cserepem és van rá kereslet.
Van, aki ültet-arat és abból piacozik, én a mesterségeket nyomom jobban.
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?