Farmerama játék (beszélgetés)
Happy állat day meddig tart(ott)?
Vége, vagy éjfélig vagy mi? Nem tudok most utána olvasni, szaladgálok ide-oda...
Help!
csocsoovb eredeti hozzászólása
Szia!
Információink szerint a holnapi váltás grafikai jellegű lesz, magát a feladatsort nem fogja érinteni.
És a válasz rá :
Tisztelt sippy12.
Tudd meg, hogy nem azért zártam a feleslegesen megnyitott topicodat mer' olyannagyon gonosz vagyok, hanem azért, mert minden ötletnek megvan a maga helye.
Tájékoztatlak továbbá, hogy ötleted nemhogy nem marad meg, de még archívumban is a legmélyebb bugyorba kerül majd.
Feleslegesen nyitott topicok ugyanis oda kerülnek, a topic nyitója pedig elegáns piros lapot kap a profiljára.
Nekem nagyon tetszik:DDDDDD
Ha már szemezgettek :
Tisztelt -Krucifix-!!!
tudd meg hogy miért ide írom ötleteimet:
- mert nekem így jobb mert így mindenki megtudja és máshova is belekerül az ötletem
- mert így nem veszik el az ötletem
-Krucifix- elküldhetném-e a farmomra az ötleteim
újabb ötlet " -Krucifix- nek " csak neki
ki nem szeretne egy nagyobb várost a farmeramaban és több épületet:
új épületek és új dolgok lennének:
1.kocsigyár: ott lehetne gyártani pl:audit
2. gyümölcsfeldolgozó a gyümölcsöket fel lehetne dolgozni pl:almalét
2. növényfeldolgozó a növényeket fel lehetne dolgozni pl:sört komlóból
2. állatfeldogozó az állatokból pl:malacsült
3. buszmegállón fel lehetne szállni és meglátogatni valamelyik baráti gazdánk farmját pl:zsoltne
4. parkoló: ott lehetne parkolni a kocsival
5. hotel: ott ki lehetne bérelni egy szobát és be lehetne rendezni pl: bútorokkal
6. bútor a gazdaboltba: ott lehetne megvenni a hotelba való bútorokat pl:szekrénysort
-Krucifix- bocsánat hogy topicot nyitottam de akarom segíteni a farmeramacsapatának a munkáját.
tisztelettel sippy gazda
Szia! :)
A Gazdakörben a Divatlap nevű küldetést kell elvégezni, sok-sok angóra kell hozzá és időre megy. A 4. feladat végén adja a pulcsis csacsit.
(Meg van még a Farmsüti küldetés, az meg egy tortából kiugró malackát ad, oda sok-sok tojás kell.)
Légyszi ne szúrjatok le, lehet, hogy rossz helyen jelzem, de eltűntek a tegnapi és a mai ajándékkóddal beváltott nyereményeim. Aratógép, vetőgép, állatgondozás.
Pedig ahogy ajánlottátok, el akartam rakni ínségesebb időkre.
mégis hova akarta tenni a garázsba?
Szia! Sziasztok!
Olvasgatom,hogy pulcsis csacsiról beszélgettek már régen. Milyen az a pulcsis csacsi?...hol lehet megtalálni, a megrendeléseknél nem láttam.
Akor mikoze van AZ hogy !!! ALATOKHOZ azaratogep !!!mert ha aratok mindent leszed !!! LENI VAGY NEM LENI !!!
Hát itt a válasz mindenre....
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?