Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Farmerama játék (beszélgetés)
teljesen átalakult a fejem mióta végigolvastam ma a fórumot nincs az a pénz amiért én modi lennék azt amit nem értettem meg hsz-t azért nem találtam mert törölte addigra egy modi mivel ő se értette és kicsit pikáns is volt a gazdája meg várta a választ
ne csodálkozz rajta azok után, h ma mennyi különleges kérdést, hozzászolást olvasott:-)))
Szerencsére nem tudok róluk semmit. Remélem nem is fogok.
Te teljesen zizi vagy! :DD
ja Dolo-t kihagytam Ő jelenleg a gyerekbetegségek területén tud tanácsokat osztogatni kérdezzetek tőlük bátran akár naponta többször is
na megyek aludni reggel iskola jó éjt mindenkinek a kódokat Killer-től kérjétek karbantartások időpontjáról Kókusz tudja a tuti infót egyéb kérdésekben doublezero a kompetens emberke nyugodtan keressétek őket privi-ben úgyis gyakorolnak most jelentkeztek a farmra modinak ott meg kell a tapasztalat
na megjöttem a Való Világot néztem nem ismerted fel a neveket ENNYI ÖNELÉGÜLT EMBERT MÉG NEM LÁTTAM A TÖKÉLETES NŐK ÉS FÉRFIAK
Jelenleg érvényben lévő ajándékkódok
schule - birkabarikádot ad
mashable - 1 plusz pörgetés, 1 kút (Érvényes 2011. április 6-ig(?))
sorryfarmerama - 10 óra arató-, vetőgép, és állatgondozó (Érvényes 2011. február 10-ig)
harvesterfun - 3 óra aratógép
happyspinning -1 plusz pörgetés
happyharvest - 3 óra aratógép
farmdroid - 3 óra állatgondozó
ezek a maiak:
seedomatic - 3 óra állatgondozó
foodmood - 5 szupertáp
bocsi, nem ide akartam :)))))
Sziasztok!
Meg tudná valaki mondani mik a mai kódok?
[link]
itten van a haloween-es link, rögtön az elején ír erről az ólfejlesztésről :) a horror boltban lehet beváltani erre is a dolgokat, ha jól emlékszem a jobb oldalon vanaz 1. vagy amásodik sorban fent :)
Szép álmokat.
de igen korán van még....
én is búcsúzom most....9után leszek:)
szép álmokat mindenki! halott vagyok :/
most erre mit irjak? keressek szomszédokat?:-DD
multkor én inditottam, mert elfelejtetted:)
de nem használtam el egyet sem.. éppen elég lesz sztem az anakondatáp:)
nyugodtan :) örülök is tán :D
Azt kötve hiszem . Hiszen ha a 200 összegyűlik akkor repítem is a kacsát ,hogy ne maradjon sok ,mert sikerül megszórnom vele mindig egy két almafát:)
ne lepődj meg, ma egész nap:-)))
:D jaaaj de milyen vagy :D
gondolod? sok pilotapont elfogyott ám a salátára...:)
Nekem egy pár hét és ott vagyok...:)))
szia:) ne legyél már ennyire negativ:-)
nekem csak az lesz 50 év, hogy a bahamaramittoménmibe eljussak :D nemhogy a végére :D
majd ha eljutunk oda, visszaolvasunk és ellenőrizzük a számitásaidat:-D
Ahogy számolgattam, a Bahamaramán kb. 50év kellene, hogy eljussunk az utolsó, 33. szintig. Szép kilátások... :)
Szia!
Van újdonság a Zoo-n...
További ajánlott fórumok: