Farmerama játék (beszélgetés)
Értem én a viccet:))
Jó volt ez a tápos sztori:)))de van lyan aki meg vesz ezer tápot???en nem vennék az tuti..
Szia! Most dodoka1994,előtte bumer81 szintén ilyen mennyiségben tesz ki ugyan ilyen tápot.Ez normális? Ti nem tudtok utána nézni?
Sziasztok. Előre is elnézést,ha nem jó helyen kérdezek. A bahamaramán akartam venni papagájtápot,és az első 21 helyen egy mutyika3 nevü játékos tápja volt kirakva,21 x 1000 táp. Ez hogy lehetséges? Próbáltam számolgatni,hogy 21000 x 15 perc,az mennyi idő,és mennyi szőlő kellett hozzá,de abbahagytam. Biztosan stimmel ez?
Szia!
Ha az esetet időponttal együtt jelzed a support felé, utána tudnak nézni a dolognak.
Remélem nem találja meg a supportot.
Ez nem igy van ,mert a múltkor is dolgoztam ,csak azon voltam kizkadva hogy felkelek a farm miatt hamarabb ,hogy megcsináljak rajta mindent, mielőtt elindulok és nem lehet ,mrt karbi.
ezétt háborodtam fel, met úgy mint most szóljanak előre
Üdv!
A nadrágszíj-földet (2 mező) nem lehet forgatni? Vagyishogy ne bal alsó sarokban legyen a vége, hanem bal felső-jobb alsó?
Tetszikérteni?
ezt a fórumon kérdezte valaki aranyos még jó, hogy meg tudja magyarázni
Még jó hogy holnap otthon leszek és végre tudnék játszani:)))
Na de legalább szóltak előre
Holnap reggel (február 11.), egy rövidebb, előre láthatóan néhány perces karbantartást végeznek az új küldetésrendszer beállítása miatt, a játék ez alatt az idő alatt nem lesz elérhető. A várható időpont: 09:00.
Mint minden ilyen esetben, most is felhívjuk a figyelmet, hogy erre az időpontra lehetőleg ne időzítsetek küldetést, vagy aratási munkálatokat. Türelmeteket előre is köszönjük!
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?