Farmerama játék (beszélgetés)
pletykák szólnak eper eventről gyereknapiról is meg apanapiról hogy melyik lesz és mivel az nem tudni
A pletykáknak mindig van valami alapja :)) , de pont ezért, mert pletykák, hozzáteszik, hogy nem biztos, hogy minden úgy lesz, ahogy ott megjelenik.
És ezeknek vajon van bármiféle alapja azon kívül, hogy elég sok országban június 1-én van gyereknap? :)
Olvasni én is olvastam. A kérdés az volt,hogy hivatalosat(!!!) olvastatok-e róla? Mert én a fórumon semmi hivatalos infót nem találtam, még említés szinten sem. Csak pletykákat.
Én is olvastam, hogy lesz, ahhoz képest semmi...:(
És erről te olvastál hivatalosat, hogy ma lesz?
Sziasztok:)
Ma hánytól kezdődik az edvent?????tudja valaki????
Ezzel mit akarsz mondani? Szerintem kicsit félrevezető volt amit írtál, vagy csak én értem félre?
Minden farmon külön-külön felhasználható. Ha van 10 farmod akkor is mindegyiken kapsz 12 csillagot...
Szoljon valaki ha megjottek a gyerek napi feladatok. Koszonom.
Szia. Akár igen. :) Szívesen gondoznám. :)
baj italt vagy barkacs ladat kuldjek?
Most van par aranyam , nehany feladatnal szerezttem, de tartogatom tapra.Adig is a hazikot kivettem , tudjak vetnia helyere , ha meglesza szukseges tapom fogom leteni. De eloszor keverek normalt oda ahol keves van
Azokat eljatszodttam, vagyis mig rajottem hogy mukodik a normal ketrecbe rakttam 2+keverttem elotte, de mert sehogy nem tudttam rajoni, hogy lehet a ketrecet lerakni megetettem azokal az alatokal amit a rendelok kertek.
Akora arai vanak mostanaba a piacon, hogy inkabb nem veszek.
most nincs?Amióta kerék van egy pockon kívül semmit sem pörgettem még,tök felesleges..
jaaa,hát feladatokkal kaptam most szupertápot,de elég lassan keveri a malom..
Oké, oké....értem, de nekem csak egy farmom van, és ma fedeztem fel a kódot, szóval nem írtam még be sehová ezt.... és mégis azt írja, hogy már felhasználtam,pedig nem....
Ez nem új kód,persze aki most fedezte fel annak igen.
Mindig jól jönnek a csillagok.
Bejutottam a Bahamarára..most ismerkedek vele:)
valakinak nem kell 60 feletti farm?62/66
nem engedi a többin mert azt írja már felhasználtad,de azért kiprobálhatod.
a kod ma farmerstars azon a farmodon használd fel ahol jobban kell a 12 csillag
milyen kód? van megint ajándékkód?
ÓÓÓ értem :)
Köszönöm szépen!!
A tölgynél lehet olyat aktiválni, hogy a piacon az 50% helyett 75%-al drágábban add el a piacon a termékeidet. Ha ezt kiváltod 50 csillagért, akkor ez végleg megmarad neked. A tölgyes farm is a játék része, az nem lényeg, hogy onnét nem tudsz a paicra menni.
Én még mindig nem értem,hogy hogyan tud valaki drágábban adni a megengedettnél.... mert ott a tölgyes farmon nem tudok a piacra belépni, sőt ott tápot se lehet keverni! Miért?
az a baj vele hogy én ere a nyereményre - forgatásra nem használnám a fő nyeremény szót !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nekem az a kód nem működik :(
Azt írja,hogy én már felhasználtam,pedig nem is....
Mi a baj vele? Ha zavar, ne tedd ki. Bár szerintem elég szépen ad terület és idő arányosan számítva más dolgokkal összehasonlítva. Nem hiszem, hogy a kerge kerted tele lenne ennél hatékonyabb TP termelő cuccokkal. De ha így van, akkor tényleg ne rakd ki és megértem szomorkodásodat is. De nem hiszem, hogy így lenne.
További ajánlott fórumok: