Farmerama játék (beszélgetés)
most találtam:
"Sziasztok.
Ehhez a feladathoz csak termények kellenek azt még nem tudni ,hogy mikor lesz elérhető:
Itt kapható a legfinomabb palacsinta, mellette a tojástojó területről származó friss tojás. Frissen tojták a tyúkok mindjárt a tésztába.
Saját készítésű kecskesajt. A vásári sajtkészítőnél a látogatók maguk fejik a kecskét, és készítenek a tejből sajtot. Aztán crepes készül kecskesajttal és fügével. Jaj de finom.
A gyereksminkelőnél a festőpaletták és pehelytollak segítségével a gyerek különleges lénnyé alakul át. Néhányan mindjárt a szellemvasúton is kísérthetnének.
Az egyik vásári bódéban a fonóhoz is ülhettek, és magatok készíthetitek a fonalat. Ehhez először is rengeteg birkagyapjúra van szükség.
Hurrá, pónilovaglás! A vidám lovacskákat minden gyerek imádja. Még akkor is, ha csak körbe mennek, a lovaglás csodás.
Sushi? Nem! A lápi póc nem a rizsbe kerül, hanem a nagy akváriumba. Nem simogatni, csak nézni. Tessék csak jönni!
Trüffelkrém mézzel! Ősrégi recept. Tessék csak tessék, kóstolják meg!
Egzotikus ételek a világ minden tájáról: A bódéban még strucctojásból készült óriáspalacsinta is kapható, mogyoróvajjal megkenve. Micsoda finomság!
Milyen lenne a vásár játékok és nyeremények nélkül? Hódfából és papagájtollakból szerencsekerék épült. Ki nem pörgetett még, ki szeretne még?
78-as szintű farmomra keresek pár szomszédot
nik2374
sziasztok
én nem azt mondtam, h nem éri meg.. én nem rakom ki..az, h ki hogyan csinálja, mindenkinek a saját dolga, én csak elmondtam a véleményem.. biztosan van itt olyan, aki azt mondja, h megéri leadni a növényeket, állatokat a szoborért..mindenki máshogy csinálja.én nem adok le semmit, az biztos
erdemes termeszteni eladasra is azt hiszem.A zab nallam nem illik az idombe, de szenatol salataig a csiri-biri dolgaim kozt este jol mejen leegtobbszor.A tegnap elott este 1 kor szenat 3 kor buzat 3 repat es 1 salatat sikerult becsusztatnom az esti dolgaim koze.
Az ugorkat most vettem , de a vega feladathoz fogom eloszor leadni, ha meglesz.
Sziasztok
Double, taesho, örülök, hogy olvasok véleményeket, és igaz néha csak zug olvasóként, mert sok a melónk, de azért mi/én is vagyok.
A nagy 77-es farmon örülök, hogy van még hely ültetni, mert vannak kirakva állatok, fejlesztések, millió fa, mert ugye hogy nézne ki, ha double már 2 szinttel elhúzna.....és napok óta csak ültetek, ültetek...és ültetek, de nem lesz valami könnyű 78 ra átlépni.
A 100-as rendszerről meg van a véleményem....azért nem gondoltam, hogy be vezetik.
Így reggelente, a kukoricáig mindig veszek 100 darabot, és vetek is, de azt nem gondolták komolyan, hogy 70 szinttől felfelé, mikor már az ember fia-lánya több mint két éve játszik, mindent kezd előröl....sajnos nekem arra nem sok időm lesz, hogy itt üljek a gép előtt, és ha az eventen pl. kérnek 5000 salátát, akkor itt ülök, és 5 percenként aratok, pluszba még ha ennyi búza, meg répa is kell.....ez nonszensz.
Az öreg fa általi adjunk el mindent jó drágán, mert csillagot szereztünk, és így mindent drágán lehet adni, nálam nem jött be, és ez a millió feladat.....meg fejlesztés....hová is tegyem, melyiket is csináljam, hogy haladjak.
Legszívesebben abba hagynám mindet.
Már nem vonz, hogy egész nap itt kell üljek, és szedegessem be a terményt öt percenként.
Azért pl. 77-ről 78-ra való szintlépésért jó sok salit kellene ültetni, és beszedni is.
Bár az utóbbi időben a közel 1 milkámat lefaragtam 500 ezerre, és nem piacozok, csak ültetek, de azért, hogy minden feladatot csináljak.....az azért idő igényes.
Így epret, burgonyát, mikor mit ültetek, de haladni....nem nagyon haladok....
Double, a szintlépéshez még pont 1 milka kell, ültetek, de nem búzázok, és répát se vetek....
Taesho, ahol szomszédom vagy, küldtem ajit.
Fejlesztésekbe nálunk a nyuszi, a tojós, a birka gyapis van kint, a többi a menübe, mert ugye vetni is kell....
Na máról ennyi....pussssssz minden fórumozónak:Magdaléna
Sziasztok!
Ajándék csere akit érdekel írjon.
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?