Farmerama játék (beszélgetés)
az a gyorsan gazosodó, az 9óra az érés után:) ha este 9kor ültetsz pl ananászt, ami 23,15kor érik be, az csak reggel 8,15után gazosodik el...
sztem ez elfogadható, de ugy tudom, h változni fog és szintén 24órás lesz 9 helyett
Köszönöm neked is!
Még egy kérdésem van, a farmom 73.szinten van, a szigetet késve kezdtem művelni, de nem is szeretem, mert este, ha elvetem a magokat, gyakran reggelre el is gazosodik az egész, egyébként 11. szintű. Esetleg a későbbiekben olyan lesz, mint a rendes szántó, vagy a sziget ilyen gyorsan gazosodó mindig?
Sziasztok!
Tapasztalatokat várok, hogy érdemes-e elefántólat fejleszteni? Az elefántot nem etetem, mert nagyon sokat eszik,kevés pontot kapok érte, eladni nem igazán lehet. Magát a szigetet sem szeretem nagyon, a magok miatt.
Köszönöm előre is a hozzászólásokat!
Auuu ezt nem is tudttam.Csak a barkacs cucokat sajnaltam rea.
Double a birka pasztor.DD
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?