Farmerama játék (beszélgetés)
Nekem most 2 ezer felett van, de nem merem eladni.Sok az alat es kel a tap.Kivenek parat , de akkor vennem kellene es most megint 22 ezer korul leng a csp.Felek , hogy nem lesz sokaig idom termelni ezeket , bar igy is 2-3 kor salata buza es saga repa estenkent mig elvegzem a csiri-biri dollgaim
most uj fotót nem éri meg felrakni, mert buzát ültetek 2 területen, a harmadikon van 4 birkanyiro, 9angora,4méhészet és fák. nem nagyon vagyok növényekkel felhalmozva, csak répát és búzát vettem még tegnapelőtt100-100ezret a magtárban mielőtt bevezették a korlátozást, de a búzűt tegnap már a piacon el is adtam max áron. feladatokat mindet megcsináltam, ami elérhető a 77es szinthez, az ovodásbol hiányzik a 6.szint gyémánt, de 2nap és az is készen van. 3mil 24ezer csp van és 9farmarany
Akkor szerintem beültetek mindent azzal és piacolok vele hátha skerül egy kis lóvét szereznem vele. Ugyis gyorsan beérik 2 helyen meg jo sok terem egyszerre
doublezero friss fotoid vannak a farmodrol most hogyan néz ki? Te fel vagy almozva növényekkel állatokkal tenyészetekkel? Milyen feladatokat oldottál már meg a gazdaházban? Mennyi csp-d Fa-ad van? Ha nem sértelek meg a kérdéseimmel. Most én is komolyan szeretnék kicsit gazdagodni fejlődni
persze h megéri..én tegnap és ma eladtam 140ezer buzát
Hat ez erdekes egyik farmomra sem enged be, sem a kicsire sem a nagyra: bejelentkezesi hibat ir allandoan.
Szerintetek érdemes buzát temreszteni nagy tételbe? azaz mind a 3 területen és eladni? MEgéri szerintetek? Meg lehet gazdagodni belőle vajon?
Elvileg holnap kerül be 2 új gazdaköri feladata a játékba. Valószínű ezek lesznek majd a tyúkfejlesztéshez.
Volt itt szo vallami tyuk fejlesztos feladatrol , ha jol emlekszem.Nem kene mar ben legyen a feladatok kozt?
Ok koszonom.Gondolttam erre is, meg arra is , hogy ha most aktivalom pentek este kapoma tapot,vagy...
péntek estig...csak a fordito néha/gyakran/ nem helyesen forditja le, de sztem ki lehet venni a lényeget belőle:)
Hogy hogy csak pentek este ervenyes?Pontosan mit jellent ez?
Közben már a hivataloson is fent van. Ezt írják:
Üdv Farmerek!
A tegnapi nehézségekre való tekintettel egy új ajándékkód került ma forgalomba, amely péntek estig (2011.06.24, 23:59. -ig) használható fel.
Az ajándékkód:
chickentogo
Amit nyújt: 5 szupertáp
A Farmerama csapata
Köszönöm! Nálam is működött:-))
:)) Nálam is bejött. Köszi szépen :))
Köszi! Tündérbogár vagy :) Müxik a kód!
Sziasztok!
Ezt találtam!
We have a new bonuscode for you: "chickentogo". It will give you 5 superfeed. But be quick, it's valid until friday night only :)
Magyarul: Van egy új bónuszkódot az Ön számára: "chickentogo". Ez ad neked 5 superfeed. De gyorsan, ez érvényes péntek este csak:)
nekem a paprika megvan, de a licsi....:(( szintén évek lesznek, mikorra elérem
Ha lesz, akkor is el leszel akadva paprikával. :) Hónapok óta van bahamám, de a paprika olyan távolinak tűnik. A licsi meg aztán végképp... ahhoz kell pár év, ha addig meg nem unom. :)
Én a tápozással vagyok így, már többször rákattintottam a szupertápra. :(
Hogy a fene esne beléje, hogy a 2 ilyen közel van egymáshoz....
Na ja, közelebb vagyok a paprikához már, de azért addig még sokat kell dolgoznom. :D
Tenyészállatra beváltottam, de csak azért, hogy haladni tudjak fölfele. Gondoltam majd összejönnek a pilótapontok... tévedtem. Ráadásul most csak azért nem tudok beváltani (197) pontom van, mert véletlenül trágyázás közben rákattintottam a kacsakatára :( Azért idegesít ennyire ez a Bahama dolog, mert feladatoknál mindig elakadok a paprika/banán &Co. dolgoknál :S
nem kifejezettem erre gyűjtöttem, mert mást is aktiváltam a Tölgynél, de mivel meglett a 120, így ebbe is belevágtam. Tenyésztett állatra nem dobtam be a csillagot, mert azt megcsinálom magam, őszifám van, mert kipörgettem, területet vásároltam még, stb..
A másik farmomon még kérdéses, hogy mire váltom be.
En is masra koltogettem, de nem sietem el a repulest.Egyelore meg piacolni sem erek ra igy a rendelosek teljesitesert jaro tobb pontot aktivalttam utoljara.Eddig ugy volt , hogy uttana a p[iacon draganban arulas lesz a kovetkezo, de azt hiszem azt hagyom meg kesobbre .
Akkor összegyűlt a 120 csillagod. Sajnos másra költöttem a csillagaim, s most csak 53 van :(
csillagokból repültem :D
Azt hittem, csak július 6-tól fog működni, de kíváncsiságból rámentem a Bölcs Tölgyre és sikerült! Amúgy soha nem repültem volna,1600 pilótapontom volt, alattad vagyok, a 46-oson.
Jaj de irigy vagyok :P Hányas szinten vagy? Én 53 de még a fele pilótapont se gyűlt össze (1800 van):(((
Juhhhhhhhéééééé!
Végre megyek a Bahamára! :D
Macika 70nek meg van 2 doboza amit nincs kinek adja.Igaz csak 16 szint.
További ajánlott fórumok: