Farmerama játék (beszélgetés)
Várható új event: Függetlenség Napja (Independence Day). Ez a USA nemzeti ünnepe, mely július 4-re esik, és feltehetőleg a birkák is akkor ünneplik.
Az event 5 feladatból fog állni, a nyeremények között matrica és konfetti ágyu szerepel. A szükségletek egyelőre ismeretlenek.
Ki kellett tennem az állatokat, így sem lesz meg az uccsó rész. Gondolom, te kisujjból kiráztad... :))
Nem is választoltál arra, milyen szépen felzárkóztam... ;)
Hát még gondolkozunk, azt a kevéske aranyat költsük focilasztira, és hátha meglesz a rénszarvas kifutó....vagy esetleg csodakifutóra amiből bármi lehet...mert ha előre és tuti tudnánk, hogy birkanyíró lesz, sokan áldoznának rá....de így, hát...a csodacsillag is adott 1 csillagot, és na bummmmmm...semmi többet.
Mert legalább a bájitalfa azoknak akiknél az lett, a tenyésztésnél nagy hasznát tudják venni, de a csillagbokor 5 fa-ért??
Na meg 15 fa-ért egy sima xl-es csirkeól??
RIZIKÓS, de aki bevállalja, vagy bejön...vagyse
Mi nagyon hadilábon állunk a laszikkal.Csak articsókát vetettünk, de adott összesen 30 lasztit....nem sok:-((((
Üdv a Farmereknek!
Nálunk esik, dörög, nem tudok füvet vágni .... :-(
3. kör - 73db labda eddig a mérlegem (=373db).
Vásároltok majd ezekből a titokzatos tenyészetből?
Egy xl -es tyúkól nagy meglepetés lenne... :)
Üdv Farmerek!
Új elem fog érkezni a Gazdaboltba vasárnap (2011.07.03),
Titokzatos tenyészet
néven.
(Ez tulajdonságaiban leginkább a Titokzatos csemetéhez hasonlítható.)
Megvásárlás után ki kell helyezni, és a beérést követően át fog változni csodálatosabbnál csodálatosabb ólakká, fejlesztésekké.
Pontos részleteket a későbbiekben fogunk közölni ezzel kapcsolatban.
Az ára 15 FA lesz.
ziasztok.
Náaltok is esik szét a kép a játékban??
Ráadásul learattam ültettem később visszanéztem és sehol az ültetés.:(
Két egyforma farm ugyan azzal a növénnyel ültetve egyik 40 labda másik 54 labda.:(
Sziasztok. Ma is dolgozom ,igy most nincs farm,csak net a telcsin.
már nem tudom mit tegyek ki, van kint sok fa és föld ,fejlesztések és egy pár állat...pl hód..de az mindig ad lasztit.
Napi 112 laszti kellene, hogy meglegyen a léggömb..
ha jól számoltam.
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?