Farmerama játék (beszélgetés)
Kár hogy nem mutatja a dátumot,hogy mikor tettem ki.
Ez nagy segítség lenne.
Sziasztok
mennyi idő után veszik le a piacról az árut, ha nem megy el?
és akkor bukjuk a 10%-ot? és az árut is?
tudtam h páran jelezni fogjátok, h nem tetszik :-))))
jó reggelt
A tenyész kedv is alább hagyott, már a tenyészállatokat sem érdemes kirakni.
Szerintem most vagy nagyot kaszál az ember a rövid érésű növényekkel (búza, répa, széna, zab, napraforgó, kukorica, uborka stb)
VAGY felkészül arra, hogy mindenki ezekkel van elfoglalva s így kifogy a piacról a hosszú érésű kínálat (rókagomba, rózsa, liliom, spenót stb) és most csak ezeket termeli.
Vagy teheneket és tehéntejet, kecskét és kecsketejet! Nem tudni melyik lesz a következő állat, amit tenyésztésbe fognak, akkor pedig feladatsor is lesz!
Egy egy event alatt rengeteget változik a piac! Van aki legatyásodik és van aki megtollasodik :D
Én ritkán jutok géphez, nekem a tyúk nem éri meg. Pedig nagyon sok tp-t hoz ha időben learatod és csp-t is! De mióta korlátozták a magtárat nem úgy megy, hogy veszek 20ezer búzát és pár nap alatt megkeverem a 10ezer tápot. Búzát termeszteni pedig nagy meló, a gép előtt kell ülni 2-3 órát, még vető-arató géppel is.
Azért választottam a póc/hal verziót, mert a táphoz valót megtudom termelni, fáim is vannak. Meg barkácsom is, 6 halastóra elegendő!
Lehet, hogy csak jövőre lesz kelendő, de addigra kb 100ezer póc ás ponty lesz a pajtában :DDD
Az állat rizikósabb, de ha bejön többet kaszálsz. Ebben igazad van. De ha állatot tartasz, annak tápot is kell adni, ha veszed a tápot kevesebb a hasznod, mintha tápot árulnál saját termelésből. Ha pedig Te magad kevered a tápot az állatoknak, akkor kis területre tudod kitenni az ólakat és ismét kevesebb hasznod, mint annak akinek mind 3 területen csak állatai vannak.
Azért jó ez a játék mert ahányan vagyunk annyi stratégiát alkalmazunk :)
Egyébként most sok csalódás ért a játékban, akadozik meg szaggat, 4x aratok és vetek mire úgy marad :S
Most csak szántóföldem van és haltápra termelek.
Ha megvan az 5 ezer haltáp, kipakolom a halakat meg pócokat és türelmesen kivárom, hogy úgy ugorjanak póc után max áron, mint gyöngytyúk a vattacukorra :DDDDDDDDDDD
Ismeri valaki dinopatrik gazdát?
Nem tudom miért kapom én az e-mail-eket :S
Benéztem a farmra és pocsék állapotban van csóri :(((
Most akkor gondozzam én? Vagy mit kell ilyenkor csinálni? Én biztosan nem csináltam dinopatrik nevű farmot!!!
Sziasztok.
De jó, hogy rátaláltam erre a fórumra!
Én is farmozok, és még alig van szomszédom. Nem szeretne valaki a szomszédom lenni?
Előre is köszi.
Jujj DZ, ez a rózsaszín növényzet..
Identitás problémák, vagy nő került a gép elé? :D
Egy másik farmomon majdnem ugyanez a zászlóm...
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?