Farmerama játék (beszélgetés)
Nem eventezek. Nem keresek FAt. Egyszeruen csak tolttom a raktarom, amenyire idom van.
Kene piacolni , de se idom se kedvem. Meg gondolkozom , hogy akarjak e alatot meg fejleszteseket lerakni, akarjak e neki meni a lekvar fozo fejlesztesnek. Kicsit elkedvtelenedttem.
nagyon sokan eltuntek erol a forumrol,regeben sokan irtak nem mint most.
mindenki mar csak a FA-ra hajszolja magat es mar nincs idejuk irni :-((((((((
mindenkire ra ragadt az a beteges FA hajszolas
felre erteted,elmagyaraztak neked de el mondom en is megegyszer
kuldol az iletonek egy levelet a postan,utana bemesz az elkuldott levelekhez es ot van egy +jel amire ra kat. es felveszed barati listadra.utana nincs mas dolgod mint belepsz az ajandekozasi opcioba es kuldesz neki ajandekot,ha nem jelenik meg a neve a barati listadban akor frisitsel egyszer es ott kellesz majd h legyen.remelem erted amit ugatok itt :-PPPPPPPPP peace ;-))))
Nem üzenetet szeretnék küldeni, hanem valami mást, vagyis ajándékot! Levelet tudtam küldeni, de ajándékot szeretnék (ezek szerint meg kell várjam az ajándékozós/kereskedős napot)!
Azért köszönöm!
Répás-almás csatni
Szüreti Fesztivál 2011 eventen volt megszerezhető a gazdaboltban nem lehet megvásárolni.
----
Írsz egy levelet az illetőnek,utána bemész az elküldött üzikhez és ott van egy + jel arra rákatt és máris a baráti gazdák között van,innentől küldhetsz neki ajit.
Ha nem a szomszéedod akkor fel tudod venni a barátlistádra. Üzenetet írj neki és utána a kis emberkékre kattits rá és hozzáadod.
Valahogy így:)
gratu shyputiny!
irigykedek. én örülök ha megtudom csinálni a hóvirágosat... jah meg a 2 hópihéset... mióta játszom, október óta azt hiszem, egy eventet sem tudtam megcsinálni végig :(
Szia! Bemész a pajtába, jobb oldalon a pocokra, és ott sorakoznak a polcon azok, amikhez még a szinted alapján nem jutsz hozzá!
Remélem, tudtam segíteni!
hát az elég kár... minek vállalja a moderátor szerepet ha csak zsarnokoskodik...
azt mondta hogy irjak a support-ba... hát most megtettem, de a "megrendeléssel kapcsolatos problémák"-hoz akartam nekik irni,de oda nem tudtam, mert olyan kérdések voltak, mintha már rendeltem volna, csak nem kaptam meg.
szóval ment a kérdésem a levesbe az "általános kérdések"-hez, gondolom sose kapok rá választ
jó reggelt.:)
sajnos a magyar moderátorok nem a kedvességükről híresek..:)
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?