Farmerama játék (beszélgetés)
Sziasztok!
Keresek olyan farmot, amit tulajdonosa már nem ér rá gondozni. Nekem olyan farmra lenne szükségem, ami velem egy piacon van.
A szint mindegy.
A búzánál keressétek:
kollarg gazdát
5,99-ért árul párezer búzát.
Köszike
Még 1:
Egy kis ízelítő:
Üdvözlet Gazdák.
Csütörtökön, azaz 2011.12.22. 10:00 órától egészen péntekig azaz 2011.12.23. 10:00 óráig féláron bérelhetitek ki mindhárom munkást.
Az akció ideje alatt mindhárom munkás bérleti díja egyenként 7 Farmarany lesz (aratómunkás, vetőgép, állatgondozó igénybevétele esetén tehát csak 21 aranyat kell fizetnetek összesen.)
A munkások ebben az esetben is 48 órán át állnak majd rendelkezésetekre.
A Gazdaboltban a Felszerelések-->Kiegészítők menüpont alatt lehetőségetek van egyszerre több munkást is bérelni. Ebben az esetben nincs más dolgotok, mint újra, rákattintani az adott munkás mellett szereplő Vásárlás gombra.
:)
én azóta is ezen nevetek. :))) valahol bealudt a lajhár.
jaj de jót röhögtem.
De télleg valaki szóljon már neki, hogy menjen :DDDD
IDÉZET A FÓRUMRÓL:
:DD
JÓT nevettem rajta...:)
"Sziasztok. Az imént feljött a farmon egy buborék,és azt irta: Ha most veszel farmaranyat,jön a lajhár a táblájával. Tudod ez mit jelent? 100% tapasztalatpont 24 órán át! Csak az azonnali vásárlásokra vonatkozik. Alul a vásárlás opció,ami odavisz a Fa vásárláshoz. Vásároltam is,de a lajhár sehol sincs. Frissitettem,háromszor ki-beléptem,és semmi. Legyetek szivesek szóljatok neki,hogy jöjjön azonnal a farmomra. Köszönöm."
Sziasztok.
Nálam 100 db trágya 10.600 csp-be kerül. Nálatok?
Tobzódom az élvezetekben. Nincs vetőm csak aratóm...brrrrr...:-DD
kincsőnek viszont aratója nincs , de van vetője.
Így jégvirág ment a földekbe és ha beérik az megy éjjelre is, és addig amíg nem lesz akciós az arató vető...bár ha beidegesít árpát teszek 8 után a földekbe. :))
Kezd egyre inkább a pénzről szólni ez az egész: most olvasom az FB-n, hogy a TopGamersClub tagok egy speciális levelet fognak kapni, amiben olyan ajándékot kapnak, aminek nagyon fognak örülni.
A por nép, aki nem fizet nekik eleget és ezért nem kapnak felvételt a kiváltságosok közé, bekaphatja.
sziasztok!
Egy hónapra biztos eldobom a kaszát-kapát az tuti:)))
aki a mai napon, azaz 2011.12.21.-én egy összegben rendel 300 farmaranyat, az a megrendelt összeg mellé kap egy 24 órás 100% TP bónusz táblát is.
Erről részletesen itt olvashattok:
Az akció csak a mai napra érvényes, tehát 2011.12.21. 23:59-kor véget ér.
Figyelem!!!! Az akció csak azonnali tranzakciókra érvényes (pl. hitelkártya). Átutalásos megrendelésre nem vonatkozik az ajánlat.
Kellemes időtöltést kíván a Farmerama csapata
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?