Farmerama játék (beszélgetés)
Igen Mankafarm92 nem tud megajándékozni! és kicsit bűntudata van. :-)na de majd másképp... :-D
miért arra a hozzászólásomra válaszoltál, ahol a neved sem említem? Hm?
két kezemen sem tudom már megszámolni, hányszor kuncsorogtál farmokat, hol itt, hol máshol......
nem most regisztráltam, megnyugtatlak, de ne idegesítsd magad és az nlc-t kerüld el jó messzire.
ide jön minden idétlen ember regosztrál 1-2 honapja kicsalja mások farmját és még itélkeznek meg vádaskodnak mi van itt ha jot szeretnél csinálni az is baj , ha valakinek nem adsz nagy farmokat vagy nem ugy mennek adolgok már hepciás mindenki
a csalokat meg mind ki kéne tiltani
mond te ki vagy és mit aklarsz , van 2 nagy farmom amik 82-85 szinten vannak , a segéd farmokat cseréltem vagy adtam oda csak ugy , mi van ma mindenki meg kergült , és mijen nlc marhaságrol beszélsz ? ki vagy te
kisveréb pusztujka kicsi segédje! Mankafarm92-ről van szó? Mert akkor nem véletlenül kapja!
Sziasztok!nem tudjátok hogy a piacon miért van csak kb 50ajánlat lóra?(34es piac)másból meg 100feletti???
Ilyenre nem is gondoltam...
Nálunk valaki odaadta a farmját..... a többi kis farmján elkezdtek rejtélyesen eltűnni a dolgok. Nem tudta mire vélni, azt hitte, hogy csak a képzelete játszik vele. A végén kiderült, hogy "akinek" átadta a farmot, az a többi kis farmjára is bemászkált (sajnos ugyan az volt a jelszó) és szépen küldözgette a lekvárokat magának. Mivel a farm eredeti tulajdonosa nem valami számítógép lángész, behúzta a csőbe, aztán a végén mind a 4 farm a nevére került.Az uszkar01, asustotal01,smartlogon01 és a fene tudja mi lett a farmok neve. Azt akartam ebből kihozni, hogy csak úgy adjatok oda bárkinek farmot, hogy nem egyezik a jelszó..... szerintem az eredeti tulaj is megtanulta egy életre.
reddragon01-el cseréltem tegnap igaz ment egy olyan farm is amin nem kevés FA volt. Lekifőzőt akartam rá, de mivel van pár farm amire arra hajtok odaadtam, úgy volt küld lekit, nem jött. De a 22-es piacú farm nálam van
És még ezer valahány néven......
Sziasztok!
Visszaolvastam egy kicsit és láttam, hogy reddragon felhasználóval problémáitok vannak.
Vigyázzatok vele, mondragon néven fut az nlcafe-n, nyúlt már le farmot.
ja ja :) Én is imádom....
Kellemes meló, párszor volt benne részem :)
Ti kipakoljátok az állatokat?? Én kirarkok mindent leagább végre kint lehetnek a menüből:) csak leszedni a kiskockákat........
Gigcáék (2-en) is jelölnek :)
kisveréb -nek szeretném így ismeretlenül is üzenni, nagyon köszönöm az ajándékot, amit rendszeresen küld de sose tudtam még viszonozni, mert mindig be van telve.
Még egyszer: NAGYON KÖSZÖNÖM!
köszi! Párperc és visszaigazollak.
Szia!
-farmanya- jelölt,ha elfogadod :)
bapa36 szomszédokat keres szántótisztításhoz. sajnos napi ajándékot nem tudok küldeni csak kis törekvő segéd)
tp nem nagyon érdekel csak szép legyen, de nem az...
Szilvinek több is van. ha jól tudom már szabadulna Rómeótól és Júliától.
na mondom én...., nekem is a menüben van , mert nem is szép és kevés tpt ad. :)
Megnéztem, valóban olyan, így nem is kell :D
de nem így néz ki...., mert olyan nagy kocka valamiben van benne, amit a róbarival kell összerakni, ha jól emlékszem.
Köszönöm. Fáj rá a fogam nagyon. Akinek van az írjon és megbeszéljük, ha tudjuk :)
lassan már érdemesebb lesz a piacon bóklászni állandóan mint termelni és még a tökleki meg munkáscsapat se kell
valaki 28-ér feltett 50 hagymát. és nem kapkodott érte, mert hagyta hogy feleszméljek.
Ez a szerelmes Júlia , ha jól tudom és valentinnapkor lehetett megszerezni, de nem az idén.
Töltötem fel egy képet adatlapomra aki tudja nézze meg. Érdekelne, hogy a címerbe lévő "állatkát" hogy lehet megszereni? Kergés cuccba van vagy hol?
Előre is köszönöm :)
További ajánlott fórumok: