Farmerama játék (beszélgetés)
Jó reggelt!
Hajnali 3/4-ed 5-kor buktam a pehelytollat...
Hihetetlen, ki az, aki ilyen korán egy ennyire nem keresett árucikket akar venni??????
Az, hogy az 1 mézet rögtön nyúlták, részben természetes. De pehelytollat ilyen korán??
Lassan szerintem egy páran külön specializálódnak a pár aranyas kitett cuccokra :-)
Húha az már szép teljesetmény, tény hogy jobb nem hagyni lejárni. Munkásokat előző akción keveset vettem pedig lett volna aranyam hozzá, remélem jövő hétvégén lesz munkás akció megint.
Mennyit szoktál venni belőlük egy alkalommal kb?
Igen azóta kénytelen vagyok kézzel leszedni, nem olyan vészes azért. Átlag napi 4-5-ször szedem le ha van időm.
Ami érdekesebb az az hogy a húsvéti event eleje óta megy a csatni+tökleki kombóm :D
nekem be se kéne tennem a lábamat a piacra...:(
amit ma kerestem, abból felvásároltam az olcsóságokat ..valamiből már 100ezer db is van ..pl..paradicsomból( de nem mindet vettem )
ja és persze volt kint egy akciós vagánydenci...és megvettem , így az a sor is kilőve.
Már én is meguntam jó párszor reseteltem de elég volt.
spórolni kell most is bányában voltam vagy két órát nagy nehezen 18 aranyat összeszedtem. elég volt.semmi nincs:(
Nem csodálom hogy meguntad, én is csak a csillagok miatt csinálom. Csak első nekifutásra csináltam végig a 10 feladatot, utána max a 7. szintig, így gyorsabban megy a csillagszaporítás.
Egyetlen hiányom az akciós munkások elmaradása mert sajnos az event közepén búcsút intettek :(
Mostanában halat, méhet, kecskét veszek amikor olcsó. A következő tenyészthető állat miatt.
(Lásd disznó, mekkora áremelkedés volt.)
és mit vettél???
é denevért mert 1400-ért ment.
ja és más is vette mint atom...
mit érdemes még venni előre?
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?