Farmerama játék (beszélgetés)
Boldog ól nap
2012.04.23-án, hétfőn, várhatóan 11:00 órától 2012.04.24, kedd 11:00 óráig.
Ez idő alatt az ólak 2× több tapasztalatpontot adnak. A Boldog ól nap a Bahamarama szigetén élő állatokra is vonatkozik.
Tehát aratáskor dupla tapasztalatpontot kaptok az állatokra, valamit gazdaboltban történő XXL ólfejlesztés (Retró ++) vásárlásakor is jól jártok, hiszen 1 helyett 2 kaptok!
Természetesen gazdaboltban vásárolt narancssárga fejlesztésekre is vonatkozik az egyet fizet kettőt kap akció.
Boldog ól nap
2012.04.23-án, hétfőn, várhatóan 11:00 órától 2012.04.24, kedd 11:00 óráig.
Ez idő alatt az ólak 2× több tapasztalatpontot adnak. A Boldog ól nap a Bahamarama szigetén élő állatokra is vonatkozik.
Tehát aratáskor dupla tapasztalatpontot kaptok az állatokra, valamit gazdaboltban történő XXL ólfejlesztés (Retró ++) vásárlásakor is jól jártok, hiszen 1 helyett 2 kaptok!
Természetesen gazdaboltban vásárolt narancssárga fejlesztésekre is vonatkozik az egyet fizet kettőt kap akció.
Az események kezdetét
az eventóra jelzi
a Hírek felületen olvashatjátok
a léghajó megjelenik a városban
Az akciók indulási időpontjában végezzetek el egy ki-belépést. Ha ezután sem online a játék, akkor figyeljétek a fórumot az indulás közzétételéről.
Jó szórakozást és sikeres gazdálkodást kíván
Azt hiszem ma lesz boldog ól nap. Ha jól tudom minden kitett ól + 50%-ék tp-ét ad.
Kitöltöttem a bem oldalam. (aki kíváncsi 1 új topikosra)
Sziasztok!
mi van az ólakkal?
Sziasztok.
Vettettem, és végre meg is reggeliztem. Ma lesz a boldog ól nap ugye??
Nem kell cserélgetni a jelszót ha tuti jó.
Így is van 3 füzetem ami jegyzetelek.
Ez az email dolog tényleg furi. Rájövök hogy csinálta.
Ahány farm, annyi különböző jelszó. Mind ezt 3 hetente cserélni.
Oké. De ki tudja ezt fejben tartani;)
Ja, tessék fegyveres őröket odaállítani mellé! Csak azt nem tudom, hogy miért kapunk naponta két figyelmeztetőt, hogy ....ugye nem szeretnéd....., ha utána pedig bárki átállíthatja az e-mailt és bármi más farmhoz tartozó adatot!
Na, ma már nem agyalok ezen tovább, jó éjszakát, fárasztó napom volt, pedig a bánya közelében sem jártam!
Adtam már át én is farmot, még régebben itt, felhasználónév és jelszó is maradt ugyan az, de nekem se jutott eszembe még a környékére se menni.
Talán egy éve, aztán nem is jártam erre csak mostanság, az akkori belépőmet meg elfelejtettem :((((( csak nem vagyunk egyformák.....
Hiábavaló volt. Pedig először azt mondta kivizsgálják.
Mindeki vigyázzon a farmjára ez volt a vége.
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?