Farmerama játék (beszélgetés)
Sziasztok!
Tegnap reggel befejeztem az eventet, 502 fánkom maradt! Két területen termelve a spárgát is sikerült, mindig könnyű ilyen lehetne!
Kellemes napot kívánok!
Szia!
Küldtem fánkot!
Sziasztok!
Üdvözlet Gazdatársak!
Vasárnaptól ismét egy akciót indítunk el számotokra, ami nem más, mint a
Turbómalom előfizetés
Az akció kezdete várhatóan: 2013. augusztus 04. (vasárnap) 10:00 óra
Az akció vége várhatóan: 2013. augusztus 06. (kedd) 11:00 óra
Az turbómalom előfizetés 30 napra szól és az előfizetés ideje alatt a malomban felére (50%) csökken a tápok előállítási ideje*. Érvényes a Rendes farmos és a Bahamarama szigeten egyaránt.
Az előfizetést kétféleképpen is megvásárolhatjátok:
A bankolási oldalra belépve az akciós ajánlatok között: 1,99€/30 nap
A gazdaraktárban is elérhető: 75 Farmarany/30 nap
Az előfizetés csak az akció ideje alatt vásárolható meg.
Amennyiben több előfizetést vásároltok, azoknak az ideje összeadódik (nem a hatása, hanem az ideje!!!), így több hónapra előre lecsökkenthetitek a tápkeverési időt a malomban.
A megvásárolt előfizetésből hátralévő időt a bónuszoknál tudjátok ellenőrizni:
Ezt nem hagyhatom ki!
Egy szuper tápot 4 óra alatt lehet előállítani!
már kétszer használtam így, nagyon hatékony!
Üdv' Gazdák!
Amit már ismeretes, különleges felhősor található a paszulyon, és ahhoz már 2 db csodás zenedoboz elérhetővé vált számunkra.
A játék készítői azonban most a harmadik zenedoboz elkészítéséhez a TI segítségeteket kérik.
Szavazzatok arra az állatkára, melyet legszívesebben látnátok a harmadik zenedoboz díszítőelemeként.
A szavazásra az aktuális témák alfórumban létrehozott topicban van lehetőségetek, az alábbi linket megnyitva:
A szavazás időtartama:
Kezdete: 2013.08.02 (péntek) 17:00
Vége: 2013.08.05. (hétfő) 09:00
Várjuk szavazataitokat, és köszönjük, hogy segítitek munkánkat!
A Farmerama csapata
Szia!
A teve még nem kell sehova, a licsi és a szilva viszont a gazdaköriben nagy mennyiségben kell! Ráadásul 45 perc a teve táp előállítása, és még tenyészteni sem lehet!
A teve 165 Tp-ad, 1250 csp.
A licsi 85 Tp , 533 csp
A mombinszilva 90 Tp, 520 csp , ez piaconként válltozó!
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne,hogy megéri tevekarámot venni?Mennyit ér a piacon Kb.?Vagy a licsi töbet ér?melyiket éri meg jobban kiváltani előbb.118-as bahamám van.ez a kettő hiányzik.
A segítséget előre is köszönöm Katica
Sziasztok!
Elajándékoznék egy 83 szintű farmot, aki lelkiismeretesen foglalkozik vele. Válaszokat privátba kérem. Csak megbízható gazdák jelentkezzenek.
Szia!
A fórumon : A gyík- játékismertetőknél keresd a küldetések a gazdakörben!
Itt mindent megtalálsz!
a Fórumra eljutsz a farmodról!
Szia!
Az 5-ik szinten járok és van 5 db. cukorfám! A növényes kupája kész van? A két kupát beadta a tölgyesen? Persze attól is függ mit arat!
Sziasztok!
Lehet furcsa kérdés, de nincs meg valamelyikőtöknek az összes gazdaköri feladat excel-táblázatban?
Jó lenne kinyomtatni, úgy könnyebben tudnám ellenőrizni, hogy mire kellene még hajtanom. Nem kellene állandóan kóvályognom a területek között :).
Sziasztok!
21 %-on állok és még mindig semmi változás felröppenő ügyben. Emlékszem, amikor csak simán vártuk még régen a felröppenőket, voltak olyan farmok, ahol kevesebb jött,mint máshol. Na, én is köztük voltam, remélem a legenda nem szívat meg!
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?