Farmerama játék (beszélgetés)
Sziasztok!
Mindenki elment nyaralni?
Holnap jönnek a tevék, remélem igaz a hír!
Szia!
A leki és a csatni nem befolyásolja s felröppenők számát! Ültess hosszú érésűt, vagy magas Tp értékűt!Egyél Tp növelő terméket!
Nekem 300 többletem van tölcsérből!
Remélem sikerül , még van idő befejezni!
Sziasztok !
Tegnap délután befejeztem az eventet, mindig ilyen kéne, könnyen teljesíthető! Kár hogy a maradék tölcséreket nem lehet ajándékba küldeni!
Kellemes délutánt mindenkinek!
Nekem a 3 farmom közül a nagyon és a picin volt, és úgy szerettem! Remélem minél hamarabb bevezetik!
Egyébként 10 csp/db árért vettem 1500 gombát, és eladtam 64 csp ért :)
Sziasztok!
Tudja valaki hogy a gyors aratást miért vették el???
Sziasztok!
Megkaptam a bahán a Tp kárpótlást, léptem vele 6 szintet, így 30 aranybanánt is kaptam! Kiváltottam a szilvát, 5 db el is van ültetve, gyűjthetem a banánokat a következő újításra!
Sziasztok!
Tanácsra lenne szükségem. Mindig összekeverem a dolgokat. Hogy is érdemes beadni a dolgokat az eventbe? Először azokat, amiket megtermelünk (ribizli, müge), és utána csak a tölcséreket? Vagy fordítva?
Köszi a választ előre is :).
Üdv Farmerek!
Szeretnétek Ti eldönteni, mi legyen a következő tenyészállat?
Erre most adott a lehetőség egy szavazás formájában az alábbi helyen:
Mindenkit megkérünk arra, csak szavazzon, és ne írjon hozzászólást adott helyen.
Köszönjük!
A Farmerama csapata
Én is beléptem a béta teszten, de semmi sem történt.
Már nagyon unom, hogy csak megrendelőpontokat kapok egy rakás cuccért, és semmi.Mit kell még tenni?
Szervusztok, újra itthon:-)
Az infódnak, nagyon örülök, köszönöm!
Az olvasásokban, nagyon lemaradtam, így igyekszem most pótolni:-)
Nincs minden kiváltva, 3560 csillag van a fán!
Valamire csak jó lesz még!
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?