Farmerama játék (beszélgetés)
Sziasztok!
Olyan sokan írtátok, hogy szeretnétek átvenni a farmom, hogy annyi embernek már nem is tudok visszaírni, így itt szeretném veletek tudatni, hogy sajnos az első percekben már elkapkodták. Sorrrrry :( :D
Sziasztok!
Sajnos/nem sajnos, de meg kell válnom a farmomtól. Idő hiányában nem jut már elegendő időm rá, s sajnálnám elpocsékolni azt az energiát, amit ezalatt a pár hónap alatt beletettem. Ha valakinek van kedve, s persze ideje hozzá, hogy egy 79-es szintű farmot gondozzon, vagy ismer olyat, akinek kell, légyszi írjon privátba.
Sziasztok,
ugróegér
gazda szomszédokat vár 80-as szint alatt.
Nem eventezik, ajándék nem szükséges.
Köszönöm, aki jelöli.
hát igen, ettől tartottam... :)
Azért köszi. :)
Azt hiszem igen, keréken pörgettem ki.
Hogy törölhetem, mert ha rákattintok azt írja ki, hogy sajnos ez már nincs az eszköztárban, és ott marad....
Szia!
A 6. kamrának nyitva kell lenni majmok szentélyében, hogy megszerezhesd a jogot a tevére! Ha még nincs nyitva az 30 AB-ba kerül + a jog a tevére! Ezt a szentélyt a piramisra kattintva találod! Mennyire vagy jártas ezen a területen? Nem tudom mi az amit nem értesz? Kérdezz bátran!
Igen, lehet törölni a felhő sorról.
Simát csak titok fából lehet szerezni, vagy cserenapon.
Honnan lett az xxl-es? Keréken nyerted?
Másik kérdéseem is van... :)
Van egy xxl sófám. hol tudok sima sófát beszerezni, hogy elülteethessem?
Sziasztok!
az égig érő paszul felhőiről lehet olyan tárgyakat törölni, ami a nem teljesített feeladatkőrről maradt ott?
Szia!
Amennyiben van anakondád már csak aranybanán kell a teve tenyésztési jogához, ha az megvan már vehetsz is tevét a piros kosárnál! Még várni kell 10 óráig!
Jó reggelt!
makesz111
gazda szomszédokat vár, 80-as szint alatt. ajándék nem kell.
És igen, jön a teve:)
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?