Ez normális viselkedés? (beszélgetés)
Már így is sok mindenki eltűnt aki fontos volt a számomra!
A barátnőm párja pont az ellentkezője az én páromnak!Ő fog minket elvinni és majd haza is hoz!
nem is kell....de minden kornak megvan a maga szépsége...szerintem...:))
20 évesn..más érdekelt mint most 30 évesen...és biztos más lesz 40 évesen...de az biztos ,hogy 40 évesen nem csinálnék magamból hülyét ,hogy diszkóban nyomom...egy koncert az mindig jóóóóó :))))
ez meg kifejezetten neveletlen taplóság, bocs.
Készítsd ki neki a bőröndöket, jobban jársz!
Hát elég egyoldalú a párod.
Ezt én önzőségnek gondolom részéről:(
Azért ez így nem igaz!!!
Mindig vannak kivételek és lesznek is!!!
arról szólnak, amiről az ember akarja:
aki csajozni/pasizni megy oda, annak arról szól
aki meg egy jót táncolni a csajokkal, annak meg arról
Akkor miért vagytok így együtt?
Mondjuk az első kapcsolatomnál, ahol dettó ez volt a forgatókönyv, 6 és fél év után bedobtam a törölközőt....nem hiszem, hogy a fiatal éveidet a négy fal között tuningújságokat lapozgatva kéne eltöltened. Túl fiatal vagy még, és ő is elég éretlennek tűnik (akárhány éves is)
Nem mert ő nem szeret!
Sorolhatnám,h hová nem,egy pár példa:disco,strand,mozi,fesztiválok...........Szóvalszinte sehová!
Az autószerelés a kikapcsolódás neki és a tv-zés!
De az nem érdekli,h nekem mi a jó vagy nem vagy,h én mit is akarok!
És még az is kérdés lehet, hogy 6 év alatt miért nem épül ki valakivel annyira a bizalom, hogy ez ne legyen gond. Mert akkor ott köztetek valami nincs rendben.
Egyébként 21 évesen még nagyon korai ez a 6 éves kapcsolat, valószínűleg hamarosan úgyis továbblépsz. De a miérteket azért nem árt tudni, hogy a pasi miért ilyen. A semmire nem szoktak állatkodni....
okés....hajrááááá :)))))
tobolj...:))
most nem rólunk van szó...oks :)))
hanem egy róla...:) nittaról
Mert az miben más,amikor pl. 38-40 évesen elmegy valaki a barátnőivel?
A háztartás ellátva,mindenki kiszolgálva,esetleg még a gyerek is lefektetve,és van ki vigyázzon rá(juk).
Ez nem kor kérdése.Szerintem:)
További ajánlott fórumok:
- Normális a gondozónőtől ez a viselkedés?
- Kisfiam 1 éves, rettenetesen akaratos, gyakran hisztizik. Normális ez a viselkedés az ő korában, vagy valamit elrontottam?
- Első randim mennyire normális ez a viselkedés?
- Elegem van a férjem viselkedéséből, ugye nem normális dolog, amit tesz?
- Ti mit mondanátok neki a helyembe? Szerintetek normális ez a viselkedés a részéről?
- Szerintetek normális volt ez a viselkedés a részéről, kinek volt igaza?