Extrém szexuális vágyat ti hogyan közölnétek a párotokkal? (beszélgetés)
:D
Kit pereljünk?
Rám sem illik az enyém. Nem vagyok önző. Nem vagyok hűtlen. A többi igaz. A jók. :D
xD
köszönöm a jókívánságokat! :):)
Akkor jól emlékeztem, te föld kígyó vagy. Nagy hatással vagy a pasikra, csak tanuld meg használni! Az összes kígyó nő igazi femme fatale. Kardinális jegy, ez azt jelenti, hogy az életben mindig vagy nagyon lesüllyed vagy nagyon felemelkedik, nincsenek középutak. Nem ritka, hogy általában gazdag partnerei vannak, vagy ő maga az, mivel a kígyó tud bánni a pénzzel és meg is tudja szerezni. Élete végéig nem lesz anyagi gondja, akkor sem, ha amúgy csórónak született, mert kitör, mint írtam, kardinális jegy. Többet nem mondok, sok szerencsét;)))
Vedd tudomásul, hogy mire vagy képes, kívánok neked egy gazdag férjet és minél hamarabb özvegyülj meg, de ne felejtsd el magadra iratni mindenét! :D
Egyszer egy nénitől hallottam, mikor még gyerek voltam, hogy egy pár akkor kovácsolódott össze igazán, ha már mernek...
De erről az a véleményem, hogy a pasik mernek hamarabb, a nők meg később sem, szóval nem mérték. Nálam nem.
Viszont még soha senki röhögött ki, és szerintem mást sem, ha rákiabáltam, sőt, tetszett is nekik, ezért írtam, hogy meg kéne lepni, nem rákészülni. Szerintem ha pakung ezt kipróbálná, nem maradna el a hatása.
Meg én nem bírom eleve azt, ha egy nő azt akarja, hogy inzultálják, de aztán mégis határokat szab, hogy mennyire inzultálhatják csak. Ezt rá kell bízni a partnerre és lesz, ami lesz, ami jön magától. Máskülönben miért lenne extrém? Mitől? :)
Jól emlékszem, hogy '89? De tudtam, hogy ez lesz...
Ha hobbiszinten érdekel valakit a horoszkóp (bármilyen), előbb utóbb megtanulja külön kezelni más logikáktól. Már csak azért is, mert mindenben lehet tévedni. Szóval az, hogy tudod, milyen vagy, vagy milyen a partner, egy kis tényező. Lehet jó alap, de építeni kell rá és nem garancia. Sőt, lehet rossz alap is, amikor tudod, hogy nem illesz össze azzal az emberrel az asztrológia szerint, de mégis jól érzed magad vele. Viszont ha nem tudod külön kezelni ezt a dolgot, akkor elronthat mindent. És akkor tényleg az rontotta el, hogy hittél a csillagokban pedig hazudtak.
Még mindig tudni akarod?:))) Mert van olyan, amikor nem kell tudni.
Ja, jó. Ő tűz tigris, te fém ló. Feltéve, hogy nem február előtt születtetek, az évforduló mindig január vége, február eleje.
Na, még ezt leírom de utána ne beszéljünk többet horoszkópról, hanem próbáljuk meg "evilági", logikusabb módon megoldani. De azért írom még utoljára, hátha számít.
Szerintem mindkettőtök horoszkópja jó csak együtt nem lesz az a feeling, amit te szeretnél, mert a tűz igaz, hogy szenvedélyes embert takar, de meglehetősen őszinte is, és szókimondó, stb. Neked meg egy kicsit művészibb lelked lehet, romantikus ő a maga módján, de te nem tudod fogni, másképp vagytok romantikusak. Őt csak olyan ember változtatja át állatiasabbá, aki pl. egy érzékibb, föld elemű nő. Ezt a kínai asztrológiában úgy is mondják, hogy a tűz megolvasztja a fémet, kevés vagy neki. Mert nem vagy elég odacsapós te sem, nem ingerled erre őt. Ja, az elemeket nem úgy kell venni mint a mi asztrológiánkban. Éveket uralnak és nem hónapokat. És itt be is fejeztem, beszéljünk másképp erről az extrém szexről.
Meg tudod lepni? Tudnál gátlástalanul valamit idézni a könyvből, ami neked nagyon tetszett, de hogy ne úgy nézzen ki, hogy megjátszod? Szóval valami közönségesebb dolgot. Vagy te az vagy, aki annyira költői, hogy elvárná, de saját maga nem meri? Ezen dolgozhatnál. Nem fog úgy megdöngetni, mint egy ri.ancot, ha te nem vagy az a típus, érted. Ha azt akarod, hogy játékból inzultáljon, ki kell érdemelni valamivel! "Rá kell szolgálni"!:D
Te hogy látod?:)
Nem tudom melyik vagy te, de szerintem jól néztek ki, egyikőtök se látszik negyvennek.
A napozással, szoláriumozással viszont vigyázzatok, mert bőrrákot okozhat!
További ajánlott fórumok:
- Mennyire kívánhatja meg a férfi a nőt, ha van köztük szexuális kapcsolat?
- Csak szexuális kapcsolatba belemennétek?
- Hogyan dobod fel a szexuális életedet?
- Barátnőm 8 éves fia szexuálisan zaklatta a kisfiamat! Mit tegyek?
- Létezik, hogy elmúlik a szexuális vágy?
- Menstruáció alatt szoktatok-e a párotokkal szexuális kapcsolatot létesíteni?