Exek (beszélgetés)

1 2 3
2011. szept. 12. 10:27
Szia mango! Nos én a magam részéről úgy vagyok ezzel, hogy ami elmúlt az a múlté és ott is kell hagyni, ha mindig vissza tekintenék akkor eláshatnám magam. Most mentem 2.férjhez, a volt férjemmel nagyon szerettük egymást de diák szerelem volt és 7 év után meg beszéltük, hogy már ugyanaz amilyen volt. Gyerek nem volt igy gyorsan eladtuk a lakást és elváltunk .Azóta nem nagon beszéltünk, sőt találkozni sem találkozgattunk , én azt mondom ha egyszer valaminek vége akkor vége , és utálom a süket dumát h maradjunk barátok stb .Ugyan már ilyen nincs én az ex pasijaimat a voltál kategóriába rakom. egyszer része volt az életemnek, de már lezártuk, és most mással vagyok boldog és csak ez érdekel , és nem a múlt.
16. mango82 (válaszként erre: 10. - Michelle.r)

Én sem teszek úgy, mintha nem lett volna előtte életem, kapcsolatom, de én le tudtam zárni. Nem igénylem, hogy tartsuk a kapcsolatot, mert lezártam.

Ha bízom is benne, hogy nem tenne semmit, akkor sem esik jól, hogy ennyire fontos neki.

15. e705905164 (válaszként erre: 14. - F1e23b97ee)
osztom:D
14. f1e23b97ee (válaszként erre: 12. - Michelle.r)
Az nem egészséges, ha valaki az exel szexel :-))))
13. e705905164 (válaszként erre: 10. - Michelle.r)
2011. szept. 12. 10:24
igen:XD
12. michelle.r (válaszként erre: 7. - F1e23b97ee)

Hát senki nem szexel? :)))

Any sex with the sexy ex?

11. mango82 (válaszként erre: 5. - Kis Cidri)
Sajnos galiba az van belőle már most. Elég sokszor jeleztem neki, hogy engem ez zavar. Csak ő úgy gondolkozik, hogy ő szeret engem, de ne akarjam birtokolni, kisajátítani.
10. michelle.r (válaszként erre: 1. - Mango82)

Azt, hogy tökéletesen igaza van. Szerintem az a nem normális, hogy ha valaki egyszer része volt - fontos része az életemnek, szerettem, együtt éltem vele, akkor nem tudnék úgy tenni, mintha soha többé nem létezne.

Nem bízol magadban, hogy elég jó vagy neki, ezért nem bízol benne sem. Ha valami, ez meg tud ölni egy kapcsolatot.

Olyan nehéz elhinni, hogy az ember szívesen beszélget, anélkül, hogy d.ugni akarna? Legyen az akár ex, akár kolléga, vagy a szomszéd?

9. e705905164 (válaszként erre: 1. - Mango82)
2011. szept. 12. 10:23

hát,ez a ragaszkodás furcsa:D

nekem nem tetszene,valóban azt csinálhatna amit akar,csak nem velem:XD

8. mango82 (válaszként erre: 2. - Andi6020)
2011. szept. 12. 10:22
Elfogadom, hogy van múltja, de szerintem egy ex az nem barát, nem haver, az egy volt szerelem. És borzasztó érzés, hogy tudom, hogy találkoznak, biztos megölelik egymást, puszi...régi emlékek felidézése...stb. A múltat szerintem le kell zárni.
2011. szept. 12. 10:22

Én exek

Te exel

Ő ex

Mi exelünk

Ti exeltek

Ők exelnek.

6. f263e5104b (válaszként erre: 2. - Andi6020)
2011. szept. 12. 10:20
egyet érteni tudok csak!
5. Kis Cidri (válaszként erre: 1. - Mango82)
2011. szept. 12. 10:20
Szerintem nyugodtan adj szót a nemtetszésednek, ha nem tetszik a dolog, mert később biztosan galiba lesz belőle. Egyébként meg miért találkozni, ha már úgyis a múlté?
4. Boldogság1 (válaszként erre: 1. - Mango82)
2011. szept. 12. 10:18

Szerinted Te mennyire vagy fontos a párodnak??

Mert én úgy gondolom,hogy nem nagyon:(

Bocs az őszinteségért,de ez a véleményem.

Azt még le lehet nyelni,ha néha mondjuk az utcán összefut valaki az ex-el és köszön,max esetleg vált vele pár szót,de ennyi!!

2011. szept. 12. 10:18
Én nem lennék boldog, ha a párom az exekkel találkozna. Ezt neki is megmondtam. Engem nem zavar, ha interneten beszélgetnek, de azért a személyes találkozó számomra már bántó lenne. (Számára is, ismerem)
2011. szept. 12. 10:17
Sehogy. Mindenkinek van múltja. Fogadd el. Ha bízol benne ne hisztizz, mert csak rosszabb lesz.
2011. szept. 12. 10:15

Hogy viszonyuljak az exekhez, akik időről-időre bejelentkeznek a pasimnál, és általában úgy, hogy érezni lehet, hogy csekkolják, hogy szabad-e a pálya!? Ő nem keresi őket, de ha őt megkeresik, akkor nem zárkózik el, hanem még akár találkozik is velük egy beszélgetésre. Amióta együtt vagyunk nem igazán volt ilyen, de most valószínűleg lesz, és amikor szóba kerül, akkor is jelzi, hogy részéről ez sem kizárt.

Nem akar tőlük semmit, de azt mondja, hogy fontosak voltak valaha az életében, és nem akarja megszakítani a kapcsolatot velük (különösen az egyikkel). A legrosszabb, hogy őt sokáig a nagy szerelemként emlegette, és tudom, hogy még vonzódik hozzá, ezt mondta, bár azt is tudom, hogy nem tudtak együtt élni, és azt mondja, hogy részéről lezárt a történet.

Én úgy érzem, hogy ezt nem tudom elfogadni, és hiába mondom neki, hogy ez nekem rossz, mert aggódom, ő úgy áll hozzá, hogy majd ő eldönti, hogy kivel találkozik, ne más mondja meg neki.

Mit gondoltok erről?

1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook