Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Exdohányosok, meg lehet teljesen szabadulni a függőségtől? fórum

Exdohányosok, meg lehet teljesen szabadulni a függőségtől? (beszélgetés)

1 2
2014. dec. 12. 19:15

Én nagyon erős dohányos voltam.

2011 márc 6-án szívtam el az utolsót. Nem mondom, hogy azóta eszembe se jutott, de nagyon ritkán és nem 'reszel' érte a fene. :)

2014. dec. 12. 19:03
Ez szerintem egyénfüggő. Nem voltam nagy dohányos, viszont borzasztó nehezen tudtam az a keveset is teljesen elhagyni. De még így több mint 10 év után is nagyon sokszor jól esne egy cigaretta, főleg, ha felbosszantanak. Viszont nem süllyednék odáig, hogy rágyujtsak, sőt a bagószag is zavar.
2014. dec. 12. 19:00

Szerintem aki egyszer rászokott soha nem fog róla igazán leszokni. Persze bizonyára vannak kivételek!

Én 4 év után is kívánom és bármikor rá tudnék gyújtani! Nem mondom hogy hű de hiányzik de vannak olyan alkalmak amikor elfog a hiányérzetet persze ez gyorsan el is múlik.

2014. dec. 12. 18:57

Sokszor téma, hogy ki, hogyan tette le a cigarettát.

Akkor csökken a sóvárgás, aztán elvileg el is múlik? Sok történetben, amit hallok -sajnos- évek múltán is megmarad. Veled hogy volt, mit tapasztaltál?

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook