Evolúció vagy teremtés útján jött létre az élet? (beszélgetés)
Az evolúció bizonyított.
Csak nem értem.
A tenyésztést párhuzamba állítani az evolúcióval,elég fura.
A "tudomány" mai állása szerint földünk élővilága folyamatosan alakult az egysejtűből a teremtés koronájáig :-)az évmilliók folyamán,A kőzetek és a benne lévő leletek, csontokkal együtt.
Fölmerült é valakiben,hogy a kész, kialakult egyedekből,még a legrégebbiekből is milyen sok lelet áll rendelkezésünkre, míg az átmenetek egyiknél se találhatóak, a viszonylag fiatal leleteknél sem.
Áh!!!Ezt értem,már írtam.Bocsássa meg a világ,ha azt mondom,hogy ennyire hülyének nem gondolhatsz.
Elkülönült,remek!Mondtam/írtam mást?Nem válaszoltál a kérdése(i)mre.Vagy azt akarod mondani,hogy a legcsúcson álló és a legalsó pöttyök között(lsd.linked)nem mondható olyan kapcsolat,hogy abból alakult ki?Csak annyi,hogy közös ős volt?Így kell érteni?Vagy hogy?Mert ezt el tudom fogadni.De a világért sem adnám a szádba a szavakat...Ezek az én gondolataim és teljesen más terület retorikájából,terminológiából párhuzammal emeltem át.Súlyosan megjegyzem:JOBB HÍJÁN!!!
Nem elküldeni kell,hanem magyarázni.Tessék és magyarázd meg.Tiéd a dicső feladat,hogy pótold,amit az iskola mulasztott sokak életében.Nem kell hülyézni a tömeget.Azt kell hülyézni,akinek feladata az oktatás és nem teszi!Én is hülyézhetnék sokmindenkit,mert nem tudja ezt vagy azt!Akár téged,csak jönnél az én területemre!Igazságos lenne?Én nem bánok veled így,te se velem,szerintem nem túl nagy kérés.
Vagy mondd azt,hogy nem érzed feladatodnak.De akkor miért vagy itt?
Induljunk ki abból, hogy hogyan tenyésztette ki az ember a pl. a különböző kutyafajtákat.
Ha ezt megérted, akkor talán majd azt is, hogy a mai emberszabású majmok és az ember vérvonala hogyan különült el 5-10 millió évvel ezelőtt.
Ezt már értem belőle.Ez lejött.Úgy mondanám:elképzelhető,nem lehetetlen ésatöbbi.
Azt mondd meg,hogy MIÉRT lett a T-rex-ből zebrapinty!Ne azt,hogy hogyan...
Ha tévedek,hogy a dinókból lettek madarak,akkor javíts ki.Meg ha ez a mondat nem helyes,mondd el helyesen!Add meg,hogy mi a különbség eközött:
1.Az ember a majomból lett
2.Az embernek és a majomnak közös őse volt.
Nézd meg az ábrádat,mitől lenne az alapján helytelen az 1-es állítás???"Ered":nem: "valamiből lenni"?Nem értem!Magyarázd el!Ne lehülyézzetek,hanem magyarázd el!