Esküvő 2011 (beszélgetés)
Biztos szep lesz. Ha vallasosabbak lennenk biztos mi is ugy kerjuk. De egyedul a hitoktato ismerosunk lesz vallasos a lagzinkon. Es ismerjuk a tobbieket.. csak azert jonnek be a templomba, mert muszaj..:S
Igy amugy kb. mennyi idore jon ki a templomi szertartas? Nektek aznap lesz a polgari is?
Es ti keritek a sima miset is? Vagy csak a naszmiset? Mi ha katolikusban eskudtunk volna, csak a naszmiset kertuk volna.
Mikor kisebb voltam minden vasarnap jartam templomba, aztan abbamaradt. Van egy hitoktato ismerosunk, de meseli, hogy mar nem olyanok a most kikerulo papok, mint regen.:(.
Ha visszaolvasol par bejegyzest majd te is latod, o kerdezte. :S
Nekem szerencsere olyan mindegy. Azt sem tudom, hogy ott milyen arban van a tobbi ruha. Harmat probaltam fel, a masodik lett a nyero.
Mi katolikusok vagyunk, de reformatus templomban lesz az eskuvonk pont a jegyesoktatas miatt:S. Innen Angliabol eleg nehez lenne jegyesoktatasra jarni. Elvileg lenne olyan lehetoseg, hogy itt kint jarjunk es az igazolast otthon is elfogadjak. de az eleg maceras.
Igy jott egy ismerostol az otlet, miert nem probaljuk meg a reformatus templomot. Nem messze van az etteremtol, raadasul nagyon szep kertje van. Jegyesoktatasra nem kell mennunk, osszesen 2-3 orat kell beszelgetnunk majd elotte, de mivel en mar 1 honappal az eskuvo elott hazamegyek, a parom meg 2 hettel elotte, igy az utolso ket heten 2-3 alkalommal el tudunk menni.
Nekünk szerencsére a pap az fix. Van egy pap, akit vallásos révén jól ismerek, és ő nagyon szívesen összead.
Lesz valakinek még nászmisés szertartása?
Hallottátok hogy most tűzik a parlamentben napirendre azt az indítványt, hogy az egyházi házasságot államilag is elfogadják, így nem fog kelleni a polgári.
A 15. ker.-i Kriszti ruhaszalonbol van a ruham. Kaptam kedvezmenyt, mert 1. a Krisztinek etterme is van, es ott lesz a lagzink, 2. a sogornom rendezvenyeken az o ettermeben felszolgal.:D
Szoval jo sok kedvezmenyt kaptam. plusz mint irtam, a hugom koszoruslany ruhaja ingyen lesz innen.
sziasztok. jegyes oktatásra mikor kell beiratkozni?
sokat irtatok, volt mit visszaolvasnom:)
akkor melyik a snassz? nem értem, de sztem csak le vagyok fáradva:S :)
az 1 meg a 3 tényleg elég hasonlók jellegüket tekintve...a csuda tudja. ja és az Oktogon és a Nyugati között még végig akarok menni, meg a Westendbe benézni, meg Csepelen...meg még van egy miskolci köröm is...ehhhh :S :D
ha rád igazítják akkor biztos másképp néz majd ki! emiatt ne aggódj!
szerintem nagyon jól áll neked a pánt! és az a tipus amit a 3.4.-nél voltak a ruhához! a 1-2-es nekem valahogy a másik két ruha után túl snasznak tűnik! egyszerű mind a 4, de valahogy a 3-4es nekem jobban tetszik! viszont ha a 4-es anyaga jobb, könnyebb és a 3-asnak eláll az uszája, akkor a 4-est válaszd, mert egész este iszonyat fárasztó lesz viselni!! a másik két ruha nekem jobban Te vagy!
De ha az 1-es mellett döntesz, az is nagyon szép lesz! itt most már csak árnyalatnyi különbségekről beszélünk!
megnéztem mégeccer a képeket, és asszem én sem tudnék dönteni, szóval nem irigyellek!
a 3-as kicsit nagy volt, azért nem emeli úgy ki, de mind rám lesz igazítva. úgy meg mindenképp passzol, nem?
az a baj, h a 3-asnak nagyon nehéz anyaga volt, és pl. az uszálya feltűzve elállt, ami nekem nem tetszett. a 4-esnek könnyebb, rugalmasabb az anyaga, így az feltűzve is jól mutatott. am a nőci azt mondta, h lehet levágja a 3-as uszályát.
a miskolci csipkeruci anyagára sajnos nem emlékszem, de beleszerettem az uszályába...persze csak fotózáskor lesz leengedve:)
amúgy miért körözi le a 3-4 az 1-est szerinted? pl. a 3 ugyanúgy csipkés, a pánt is ugyanilyen lenne...mire gondoltál?
:D
na de ez az...netről nézve az volt az álomruci...de amit Mc-on néztem (a csipke uszályos) az annyira szép...