Esküvő 2011 (beszélgetés)
na képzeljétek...a főnöknőm beszólt a rucira, h "majd függönyből varrunk neked ruhát, az is lesz ilyen szép". . . lehet h nem úgy gondolta, de bántó volt, és el is bizonytalanított:(
ugye nem olyan, mint a függöny?!??:(
Csillag, ha szerelem volt akkor nincs kérdés, akkor mindenképpen azt kell! :)
Különben az eredeti ruhádat láttad már a vaterán?
köszi. bár tegnapvoltam otthon, megnézni a kutyám.és megint fenyegetözött, hogy anyu is kap még. neki nem jó egyedül, jobb a halál.
ennek ellenére tegnap a zenekarnak odaadtuk a foglalot.
nekem is az tetszik a legjobban:)
tényleg mindenkinek más tetszik, bár a szavazáson pont ez vezet magasan. én nem is figyeltem a részleteket, bevallom, szóval h h áll a mellemen, stb...csak megláttam, és EZT akartam. ez nagyon nevetséges? (én korábban azt mondtam volna, h az :D)
:)) látom másképp látjuk! :DD
szegény Csillag nem lennék a helyedben! :D mindeninek más tetszik! :DDDDD figyi szerintem azt válaszd amibe beleszerettél! :D ne foglalkozz senkivel, mert utána meg végig azon fog járni az eszed hogy mér nem azt választottad! :D
helyszínnel mi a helyzet? sikerült elintézned?
nekem a B bal oldali tetszik a legjobban! szerintem tök jól áll! :D még nem olvastam a többiekét, de nekem ez a legjobb! csinos vagy benne nagyon! :D
neked melyik az álom?
amúgy itt
a b/bal vezet :P
félre ne érts, nem sértődtem meg, csak eddig nem vettem észre, h nem áll jól a derekamnál.
orosz-jány vagyok :D
na és milyen a fotós? van honlapja? muti!:)
Csillag nem neked is mérleg a csillagjegyed véletlen?:D
amugy megvan a fotósuuuuuunk:) most nagyon örülök, mert szépen dolgozik és olcsón!!:D
Mindegyik jó, csak apróságok:
A b bal-nak magasan van a derék része, ezért nem látszik rendesen a vékony derekad. A b jobb és az a bal szerintem mellbe nem jó, ha átszabják és nem szivaccsal tömik tele, még lehet jó, de így nem csak, hogy laposít, de furán is néz ki.
Szóval ami fennmaradt nálam a rostán az az A/jobb ruha. (hiába az a jobb ruha, hihi, de vicceske vagyok)
köszi!:)
nekünk a két csaj sztem almazöldben (v h hívják azt a szép világos, de azért nem fakó zöldet) lesz.
szia! vagyok, csak elvoltam foglalva. ljöttem otthonról, tette a megjegyzést, hogy én is elhagyom. kedden volt 1 hete hogy eljöttem, még azóta nem voltam otthon.hiányzik a kutyám, nagyon...meg a ház is:(
apu hivott, hogy mikor nézünk haza, mondtam nemtudom, mert dolgozom. nincs nagyon idöm, erre:ennyire számit hogy az apátok vagyok!!
hát most mit mondjak, minek csinálta ezt, meg hogy amit anyu akkor kapott az nem volt verés. rettegés volt az elmúlt hét, hogy kiles hol lakunk, idejön, vagy a melóhelyen vár. de nem volt semmi. holnap hazanézünk a párommal, a kutya végett.remélem nem fog cirkuszolni!
rossz, de muszály a kutya miatt kicsit mennem!
köszönöm hogy aggódtatok értem!
Pesten van és nem tesz semmit.
Képzeljétek most azért megyünk hozzá, mert úgy néz ki sikerült eladni a terhes menyasszonyi ruhámat (azért tartott eddig mert kevesen mennek férjhez két héttel szülés előtt). És a legjobb, hogy ugyanannyiért mint amennyiért csinálta szinte.
Mert azt lehet nem írtam róla eddig, hogy miután rávarrta a ruhát x összegért, ha esküvő után visszaviszed akkor megpróbálja eladni szalonoknak, szóval még a ruhától való megszabadulással se kell szenvedni!
Szombaton viszek is neki egy 2 éve a szekrényben pórosodó koszorúslány ruhát, amit mondjuk nem ő varrt, ezért sokkal drágább volt, mint amennyiért ő dolgozik, de remélem eladja azt is, mert sajnálom, hogy csak itt foglalja a helyett.
Jut eszembe valamelyikőtöket nem érdekelné?
Nálatok milyen színűek lesznek a koszorúslány ruhák?
rendicsek:) puszi!
na befejeztem az offot!:)