Esküvő 2010 (beszélgetés)
Visszaolvastam. Egész nap annyi munka volt, hogy még az 1 órás ebédidőmben is dolgoztam, így egész nap nem ettem semmit. Reggelizni meg nem szoktam, így mikor nemrég hazaértünk jól bekajcsiztam.
Pocy88 nagyon sajnálom én is, hogy a párodnak felmondtak, de látom nem egy elveszett ember a párod, vannak tervei és megpróbálja a lehetőségeket kihasználni. Valaminek a vége mindig valaminek a kezdete.
Beatrix85, hogyan lopták el a párod iratait? Az egész pénztárcáját? Inkább kissebb településen csináltassatok, ott minden gyorsabban megvan. Nálunk a lakcímkárytát rögtön odaadják és ingyenes. Fényképes igazolványnak a vezetői engedély nem jó? Vagy azt is ellopták?
hmargit87, nagyon ötletes a torta formájú dobozod, ügyes vagy. Honnan az ötlet? És egy boríték és belefér? Mert szokták úgy is adni a pénzt, kis képeslappal egyben.
Nálunk másfél hét a személyi csináltatása. 1500 ft.
Lakcímkártya 500, azonnal adják.
Fotót ott készítenek az okmányirodában. Születési anyakönyvi kivonatot vigyetek és be kellene jelenteni a rendőrségen, hogy ellopták az iratait. Mivel akkor letiltják a személyiét.
Bankkártyát is tiltassátok le minél előbb, az ingyenes.
:(
Nem tudom most mennyi a személyigazolványok átfutási ideje, elvileg 2-3 hét de mikor utoljára csináltattam 6 hét alatt lett kész :(
Remélem minden rendben lesz és gyorsan megkapja!
köszi!
hát minél előbb el kell menni az okmányirodába! Lehetőleg olyan helyre ahol nem kell előre időpont vagy napi sorszám van. Ha jól tudom a bejelentkezéshez a lakcímkártya, 1 fényképes igazolvány és anyakönyvi kivonat kell. A lakcímkártyát azonnal adják, fényképes igazolványnak el kell hogy fogadják az útlevelet is!
Tök jó lett, tényleg olyan,mint egy torta...
Hát nem tudom nálunk mi lesz. Ma ellopták a párom minden iratát:( Nem tudom,hogy hogyan fogunk bejelentkezni,mert állandó iratok kellenek hozáá....:(
Ameddig nem sikerül tisztázni ezt a cégalapítást, addig el tud menni alkalmi munkákra olyan vállalkozókhoz, akik például tévéket szervizelnek.
Ő gazdasági informatikus, abban is szívesen dolgozna. De, mint tudjuk, az informatika piaca eléggé telített már. De, ha talál valamit, biztosan elmegy ilyen területre dolgozni.
Értettem:)
Hát nem egyszerű eset az tuti. Másba nem akar belevágni?
Esküvőt nem érinti.
Szülők fizetik, kivéve az én rokonaimat, mert azoknak egy részét nekem kell, de majd az összetáncolt pénzből fogjuk. Tehát az esküvő meg lesz tartva =)
Vagyis május 1-től.
Szeretne céget alapítani, csak ahhoz kellene egy társ. Addig el tud menni szervizesekhez paneleket forrasztani.
Jaj nagyon sajnálom!!!:(
És akkor most hogyan tovább???
Szia! Üdv a csapatban!
Én régen Kaposvár mellett laktam, a nyáron költöztem le Pécsre. :D
Pontosan hol lesz a lagzi?
Köszönöm a kedves üdvözlést!
2010.10.30.-án lesz az esküvőnk. Kaposváriak vagyunk az itteni evangélikus templomban lesz az egyházi szertartás, és Kaposvártól kb.15km-re tervezzük a polgári szertartást és a vacsorát. Pici esküvő, nagy korkülönbség, második esély, BOLDOGSÁG!