Esküvő 2010 (beszélgetés)
Nekem 50e Ft lesz a virág max kedvezménnyel. A naplómba le van írva részletesen. Azt hittem, hogy csak neme ilyen drága.
Megkérdezed a párod, hátha tud valamit. Köszi!
A virág még egyenlőre érdekes történet:)
Szomszédunk fogja csinálni.Megrendelni az esküvő előtt 1 hónappal fogjuk.De megkérdezte mennyit szánunk rá mondtuk hogy 60-70 ezret.Erre ő mondta 30-40 között kihozza.Ebben benne van a csokor,dobócsokor,kitűző a 3 pasinak,unokahúgomnak karkötő,szülőköszöntő csokrok és az autó dísz.Azt mondta ha át is lépi a 40000 ft akkor sem kell többet fizetnünk.Szóval ezzel így állunk.
Pécset nem ismerem annyira annak ellenére sem,hogy párom pécsi születésű.Ha gondolod megkérdezem,hogy tud e valami olcsó helyet!
Pécsen nincsen nagyon kicsi üzlet, elég sok helyen bent voltunk. Van egy szimpatikus hely, ahol ugyan nem találtunk megfelelőt, de mondták, hogy bármilyet megvarrnak, bármilyen anyagból, azt hiszem az lesz a nyerő. Olyan 6000-10e Ft-ifg vannak árban. Még egy 5%-os kedvezmény kártyát is kaptunk.
És a virágossal te hogy állsz? Mennyi a vége és mi van benne?
Mi már meg is vettük!8600 ft volt a mellény,nyakkendő,díszzsebkendő!Mondjuk párom egész öltönye 30800 ft került!Most saját tapasztalatom alapján mondom menjetek be kicsi üzletekbe is:)
Megjött az árajánlat sütikre is.58660 ft lesz a menyasszonyi torta,apró sütik,4 kis torta és az előre lecsomagolt sütik.Szerintem tök jó ár.Pénteken megyünk vissza hivatalosan megrendelni.Szóval kijelenthetem a táncot leszámítva mindenünk megvan:D
Nekem azért nem lesz vörös csokrom, mert megpróbál a fotós 3D-s képeket csinálni és piros pont nem lehet a képen. Valószínűleg barack vagy az ekrünek bizonyos árnyalata lesz. Rezgőt biztosan szeretnék bele. Gömbcsokrot néztem ki.
Az autódíszt mi is fel szeretnénk használni asztaldíszítéshez. A vendégek asztalain nem lesz virág, hanem úszógyertya (5 db/tál).
Sonkatekercs???
Én nem igazán tudom elképzelni....
Eredetileg fehéret szeretem volna, csak a fotós lebeszélt.
Mondta, az nem látszik olyan szépen a képeken. Szerinte mivel fehér lesz a ruhám, és a rózsa is az lenne, csak javarészt a zöldje látszana....
Ezt én is lementettem magamnak és tetszett is egészen addig, míg egy barátunk közölte, hogy úgy néz ki, mint egy adag sonkatekercs =) És tényleg =)
Ne érts félre, nekem is tetszik, de nekem biztos nem lesz vörös a csokrom.
Hogy tetszik a naplómban a napernyőm?
Lesz még valakinek?
Igen, láttam. :-) Ezzel a csokorral már én is találkoztam a neten, amikor én is keresgéltem és nekem is tetszett. De nekem marad a csupa vörös rózsa.
Csak azért kérdeztem a virágost, mert kíváncsi lennék, hogy másol mennyibe kerül egy komplett esküvői rendelés.
Nem, de megtaláltam álmait csokrát.
Feltettem a naplóba :)
Az még belefér. Teremdíjat kérnek?
Virágost találtál már? Mert én vele elbizonytalanodtam.