Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Esküvő 2009-ben fórum

Esküvő 2009-ben (beszélgetés)

❮❮ ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... ❯❯
1536. cukoj (válaszként erre: 1534. - 5d46f69a2c)
2009. ápr. 10. 10:51

zília, annyira szépek voltatok:)

Csoda szép voltál:) JAAAAJJJJ:)A gyerekeid nagyon édesek! Gratulálok még egyszer nektek:)

2009. ápr. 9. 17:40

[link]

Bocs,így pontos:)

2009. ápr. 9. 17:38

Sziasztok!

Mostanában nem Írogatok ide,mert én már túl vagyok mindenen:),de folyamatosan olvaslak titeket!

Lilimia!Sok boldogságot nektek!

Ladybird!Téged meg irigyellek...hamarosan férjhez mész!Neked is sok-sok boldogságot!!!...és majd a beszámolót Párizs után:)Puszi Neked!!!

ui.Csajok!Tettem fel még képeket a blogomba!!!

www.weddings.hu/blog/bandrea

1533. 6f4d0d160f (válaszként erre: 1532. - Cukoj)
2009. ápr. 9. 17:17

Hétfőőőn hol leszek én már:DDDDD Párizsban:) Utólag beszámolok:) már tényleg a finish van, honap elhozzuk a ruhákat, anyuák sütipakolás, húh, a gyomrom, az...:) bár jön a stressz máshonnan is, de ez is beletesz eggyel:))

Puszi

1532. cukoj (válaszként erre: 1527. - 6f4d0d160f)
2009. ápr. 9. 13:41

Sok sikert neked ladybird:)

Gondolok rád szombaton:)

Most könnyű mondani, de ne izgulj:)

Csak lazán, és minden rendben lesz, meglátod... Hétfőn kérjük a beszámolót, és persze lagalább egy képet:)

Csak ügyesen:)

1531. eni0086
2009. ápr. 9. 12:15
Én is kívánok nagyon sok boldogságot Lilimia.
2009. ápr. 9. 08:14

Sziasztok lányok!Szeretném eladni a mennyasszonyi ruhámat!Áron alul!!! Kifogástalan állapotban van 2008/2009 modell pánt nélküli,fehér színű,hátul fűzős!Adnom vele a kiegészítőit is(Abroncs,stolla,kesztyű,fátyol,szütyő).Ajándék vele még egy gyürű párna is!!

Valamint van 2 db koszorúslány ruha (bordó-fehér színű).

Kérésre mérek is!

1529. Zóra84 (válaszként erre: 1521. - Lilimia)
2009. ápr. 8. 19:14

Lilimia!

Csodálatos a beszámoló, köszönöm, hogy megosztottda velünk. Sok boldogságot kívánok!

1528. aszta
2009. ápr. 8. 19:12

Én is csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz: Sok boldogságot Lilimia!

Örülök, h tetszett a cipőm nektek!

2009. ápr. 8. 17:30

Lilimia! Örülök hogy ilyen jól sikerült az esküvő!! Gratulálok, és sok boldogságot kívánok Nektek!:) Puszi

Lányok! izgulok:D

1526. cukoj
2009. ápr. 8. 15:07

Gratulálok nekedliliam:)

Érezni az írásodból, hogy nagyon jól érezted magadat, és, hogy tényleg igazán jó volt, és olyan, amilyenre te szeretted volna:)

Szerencsés vagy:)Remélem mi is ilyen szerencsések leszünk a nagy napon:) Ugye lányok?

A neved tényleg jó hosszú lett:)

Sok boldogségot, és hosszú életet nektek együtt:)

Legyetek örökké boldogok egymással:)

1525. cukoj (válaszként erre: 1519. - Aszta)
2009. ápr. 8. 09:30
aszta, nagyon szép a vipőd, és tök jó, mert nincsen nagy sarka:)
1524. 1e8f358d6a (válaszként erre: 1519. - Aszta)
2009. ápr. 8. 09:22

ha jól emlékszem, akkor Ági-nak volt ugyanilyen cipője az esküvőjükön. A weddings.hu-n Ágiii néven volt a blogja. Ott láttam ugyanezt. :)

De szép!

1523. Veronika27 (válaszként erre: 1521. - Lilimia)
2009. ápr. 8. 08:44
Köszönjük szépen a velős beszámolót :)) Jó volt olvasni! A neved szép hosszú lett, mire ezt leírod, húúú :)
1522. Veronika27 (válaszként erre: 1520. - Aszta)
2009. ápr. 8. 08:39
Valóban az alakja ugyanaz :)) De a borítása, díszítése más, de nagyon szép amúgy:)
1521. lilimia
2009. ápr. 8. 03:10

Üdvözletem kisasszonyok! :)

Az esküvő fantasztikus volt!!! Az előtte lévő pár nap elég stresstes volt a család miatt, de a szombat tökéletes volt!

Reggel fél 8-kor Anyával elmentünk az unokatesóm szalonjába (legalább 2-3órát hagyjatok a fodrászra!!!!!!!), ott még a kozmetikushoz is bedobtak egy sminkre. A hajam olyan csodálatos lett hogy meztelennek éreztem magam farmerben és pólóban. És a smink! Fogalmam sincs milyen volt, de mindenkinek tetszett :) 11:10-re értünk haza, én pedig kereken 5 perc alatt felöltöztem, felpakoltam az ékszereket, stb, és még pisiltem is :D 5 perc! Ha valaki képes lepipálni ebben az jelentkezzen gyorsasági öltözésre! :D

A fejdíszem új volt, a fülbevalóim 4 lepke, a nyakláncomon egy tündér, a jobb csuklómon egy 19.sz-ban készült gyémántkarperec, a bal csuklómon egy ezüst karkötő egy medállal aminek a párja Anyánál van, az ujjamon a kísérőgyűrűm,a combomon csipkés-gyöngyös harisnyatartó, a bokámon egy gótiukus stílusú kék kövekkel kirakott, kölcsönkapott nyaklánc bokaláncnak megcsinálva.

Miután felöltöztem és kiléptem a régi szobámból szóhoz sem jutva bámultak, aztán amikor a táskámból elővettem egy szál cigit és rágyújtottam kizökkentek a kábulatból.

Utána Apa lekísért. A házunk előtt várakoztak a legjobb barátaink, és Ádám.

Amikor kiléptem a szabadba, a ruhám mintha csak egy szellő lett volna ami hirtelen körülöllt, felkapott, és Ádám karjaiba repített. Mindenki izgult, idegeskedett, de mi meg tudtunk maradni a saját világunkban, és minden őrületet kizártunk, hogy az a mi napunk legyen. A mi napunk lett.

A polgármesteri hivatalnál rengetegen vártak minket. Alig tudtam követni a hangokat, annyian voltak, hogy szinte egybefolytak.

Fent az anyakönyvvezető elmagyarázott mindent, aztán megszólalt a zene. Kinyílt az ajtó, éreztem a tekinteteket, éreztem a zenét, éreztem Ádám, és a csokrom illatát. A látványt nem képzeltem el. Nem érdekelt ki/mi hogyan nézett ki. Csak érezni akartam.

Amikor kimondtuk az Igent, felhúztuk egymás ujjára a gyűrűket, megcsókoltuk egymást, akkor sem képzeltem semmit a sötétség helyébe. Csak éreztem. Éreztem, amíg Ádám fogta a kezem, de aztán a gratulálók ránkszabadultak. Csak jöttek, jöttek, jöttek és jöttek. A sor végefelé véletlen hangosan kérdeztem, a magamban már kb 20x feltett kérdést, hogy: "Hányan vagytok még????" Pont az egyik kedves barátom volt soron hogy lenyaljon egy mikromiliméternyit a sminkemből, ő pedig felvilágosított, hogy több mint a fele még hátravan. Nem értékeltem a hírt, de nem tudtam nem mosolyogni! Annyira bennem volt a mosoly, hogy a tömeg miatti bosszankodás közepette is csak mosolyogni tudtam. Aztán egyszer csak megölelt az óriás albérlőnk, és azt mondta hogy ők az utolsók :) Utána jött Tas, aki megkérdezte hogy nem lehetne e megismételni, mert nagyon szép volt. Mint kiderült az én nagy mamlaszom, és a kis girnyóm hátul ültek, hogy rejtegessék a könnybelábadt szemiket :) Ekkor majdnem elbőgtem magam. Az egy dolog hogy a család és a nők sírnak, de az hogy két barátunk ennyire szeressen minket az maga a csoda!

Utána az épület előtt fotóztak minket egy kicsit, aztán eldobtam a csokrot, amit az egyik legkedvesebb barátnőm kapott el. Iszonyatosan szidott, de tudom hogy örült neki :P

Nagynehezen eljutottunk az autóig. Épp rá akartam gyújtani amikor az egyik oldalról a nagybátyám a másikról pedig egy barátunk lőtt ránk egy sorozatot... Kezdtem unni a kattogást...

Miután rágyújthattam végre már megint remekül voltam. Nehéz volt kb 150 emberrel magam körül szociális fóbiával...

Az ebéd isteni, az étterem tökéletes, a pinérek kiválóak, a zene a kedvencem, a hangulat remek, mi pedig boldogok voltunk. Néha megléptünk pár percre mert frusztrált az a 49 ember, de magamhoz képest tökéletesen viseltem. Utána hazaugrottunk átöltözni. A barátaink kávéval vártak minket :)

Utána visszamentünk, és jött a torta. Én szeleteltem, Ádám tartotta a tányérokat, a picérek pedig felszolgálták. Az egyik pincér megjegyezte hogy gyönyörű egyenletes szeleteket vágok :) Hát nem semmi ügyességi játék volt! Állandóan attól féltem hogy a tányér mellé teszem, vagy rosszul vágom, de szép szeletek lettek :)

Torta után táncoltunk, és beszélgettünk egy kicsit, aztán elszállíngóztak a vendégek, mi pedig hazajöttünk pihenni egy kicsit. Körbetelefonáltam a barátokat hogy a farmer estére kötelező viselet, mert akármennyire is csodálatosak a ruháim, és a cipőim, elegem van belőlük :D

Este egy vidám, laza, felhőtlen bulit tartottunk. Olyan "mi-félét". Zenéthallgattunk, ettünk, ittunk, cigiztünk, és rengeteget beszélgettünk. Hajnali 1-kor pedig eljöttünk.

Még korábban Józsi mondta hogy aznap minden kívánságomat teljesítik. Csak egy volt. Autózni akartam a városban céltalanul. Ádámnak fájt a feje, így ő itthon maradt a srácokkal. Hajni, Tas, és én pedig céltalanul autóztunk éjszaka a városban, úgy mint kicsikoromban, amikor annyira beteg voltam, hogy hónapokig a fizikai szabadságot az autózás adta. Abban az időben minden szombat délután Apával beültünk az autóba és céltalanul autóztunk. Nem tudom miért akartam, de ez volt a kívánságom, és teljesült :) Az erdőben meg találtunk egy sünit, amit meg is simogattunk :)

Aztán hazahoztak, Ádámmal pedig az ajándékhegyek között elaludtunk.

Most pedig a matracon ülök, mellettem egy kupac kutya, mögöttem A Férj, én meg nagyon nem vagyok álmos, pedig reggel megyek megcsináltatni az új papírjaim.

Írok majd a naplómba néhány dolgot amit a barátaink írtak az emlékkönyvbe, és teszek fel képeket.

Készüljetek fel, mert az esküvőtök napja minden korábbi dolgot elsöprő élmény lesz! :)

üdv:

Bodoricsné Vincze Zsuzsanna Anett

1520. aszta
2009. ápr. 7. 21:21
No épp most kaptam meg a képeket! Feltettem azokat is! :-)
1519. aszta (válaszként erre: 1518. - Veronika27)
2009. ápr. 7. 21:11

Szia!

Képzeld most egy másik fórumon láttam egy olyan cipőt, pont olyat, mint az enyém! Felteszem az adatlapomra, de ha meglesznek a képek teszek fel onnan is, mert ott szerintem jobban ki fognak jönni a színek.

1518. Veronika27 (válaszként erre: 1517. - Aszta)
2009. ápr. 7. 20:58
Kíváncsian várom a fotót :))
1517. aszta
2009. ápr. 7. 19:29

Sziasztok!

Veronika ha minden jól megy, akkor a barátnőm holnap elküldi nekem a cipőmről a képeket, és akkor majd meg tudom végre mutatni :-)

Ma megbeszéltük Párommal végre, hogy mi lesz a menü, miből mennyit veszünk/rendelünk... Itallistánk is már kész.

Barátnőm felajánlotta, hogy sk csinál nekünk menyasszonyi tortát a keresztanyámmal!!!! Szülinapomra is mindig kaptam tőlük csokitortát marcipánnal bevonva + marcipánvirágokat csináltak rá SK!!! :-) 3 emletes lesz, de rájuk bízom... Eddig így beszéltük meg. Másik barátnőm meg hoz bort az esküvőre!!

Már nagyjából összeállt a lista, h milyen dekorokat fogunk venni. Szóval tevékenykedtünk mostanában esküvő-ügyben :-)

2009. ápr. 7. 18:03

Nem tudom irtam-e mar, hogy a koszonetajandekok osszesen 40 par kb. 5000Ft lesz. Ebben nincs benne a csomagolas, azt majd a viragboltban csinaljak meg. De mar megvettem hozza a bordo szalagot.

Lassan a szuleimnek is megrendelem a netrol a tartositott "gravirozott" viragokat is. Aztan mar csak aprosagok vannak hatra, mint pl. megvenni az epres borokat es a pezsgoket, a csokiszokokuthoz a csokit meg a martogatnivalokat, zseles talpbetetet venni, ja es a paromnak ing az meg nincs.

Amugy ma tudtam meg, hogy 25.-en lesz a lanybucsum :))

Lilimiaval mi van? Kivancsi vagyok, hogy sikerult az eskuvo.

1515. Veronika27 (válaszként erre: 1502. - Renibaba25)
2009. ápr. 7. 17:54
Szep a cipod Reni!:)
1514. Veronika27 (válaszként erre: 1503. - Zóra84)
2009. ápr. 7. 17:53

Sziasztok! Vegre van net az alberletbe, igy ismet tudok veletek ertekezni :)

Zora, vegyel verehullo fecskefuvet, kb. 1900Ft, sokaig kell hasznalni, de eltunteti a tyukszemet.

2009. ápr. 7. 15:44
köszi regina, Cukoj a cimeket, még keresgélek, remélem rá fogok érezni, hogy melyik passzol majd leginkább a ruhámhoz:)
2009. ápr. 7. 14:21
van belőle fehér színben, és 1050 Ft-ba kerül.
2009. ápr. 7. 14:20

renibaba!

Küldtem neked privit!

[link]

1510. cukoj (válaszként erre: 1509. - Renibaba25)
2009. ápr. 7. 14:06

Szerintem gyöngyből ilyet nem fogsz kapni:( Általában gyöngyből csak sima sor van, vagy nem lógós, hanem több soros, meg ilyenek.

De körül nézek neked, mert én is túl vagyok már egy ilyen mizérián:)

2009. ápr. 7. 12:18

csajok lenne gy kérdésem: neten keresztül szerintetek tudnék rendleni ékszert most nagyon rákattantam arra hogy mégis gyöngy ékszerem legyen az esüvői ruhához, de nem találok az üzletekben olyasmit amilyet szeretnék, olyan kéne aminek a modellje hasonlit ahoz amit feltettem az adatlapmra, teht csüngős lánc és fülbevaló gYöngyből törtfehér szinben.

nem tudtok weboldalt, vagy üzletet ahol ilyesmiket lehet venni?

1508. renibaba25 (válaszként erre: 1507. - Cukoj)
2009. ápr. 7. 10:35

sziasztok, köszi a véleményeket, igazad van Cukoj a képen ami az adatlapomon van tényleg fehérnek tűnik a cipő, de a valóságban inkább törtfehér, gőleg a csipke alatti anyagrész.

Ladybird gratula a jól sikerült lánybúcsúhoz, már alig várom a sajátomat, csak van egy kis gondom vele, nehéz összeszedni acsajokat, hogy mindnekinek jó legyne az időpont - van aki több 100km-ről kell jöjjön bulizni:( e miatt egy kicsit szomorú vagyok mert lehet hogy egy- két barátnőm nem tud majd velem bulizni.

ja egyébként vasárnap beszereztük a bevihető piáinkat, már csak a pezsgőt és az enerigiaitalt kell megvegyük.

1507. cukoj (válaszként erre: 1502. - Renibaba25)
2009. ápr. 7. 09:58

renibaba, a ruhád nem fehér? vagy én láttam risszul?

Mert a cipőn látom, hogy tört fehér.

A furmája nagyon tetszik, olyan kis elegánsan retrós:) De ha fehér a ruha, szerintem ahoz nem megy a tört fehér cipő:( Bár együtt kellene látni a kettőt...

Az én ruhám hó fehér, és a cipő, amit vettem egy minimálisan eltérő árnyalatú, és én már ettől ki vagyok akadva:)

❮❮ ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook