Esküvő 2009-ben (beszélgetés)
a fátylakkal kapcsolatban, én sem akartam, nagyon nem, aztán épp úgy jártam ladybird, felpróbáltatták velem és rájöttem, hogy mégis kell:) szerintem nekem is hátra, alulra lesz túzve de még nem tudom milyen is lesz a hajam, egyébként az biztos hogy csak a tmplomu alatta hagyom fent, mert az enyém elég hosyszú, sipcsontig ér.
ja igen, végre megvan a meghivónk tegnap nmegrendeltük az esküvőkiállitáson, teszek fel képet az adatlapba, kérlek véleményezzétek.
ja még valami jó karikagyúrú modelleket keresek, megtaláltuk az ékszerészt aki csinállni fogja, de kéne vigyek neki modellt hogy milyet akaruk, ha van jó weboldal cimeitek kérlek küldjetek
Ja, kaptam a virágostól árajánlatot. Mindennel együtt (kivéve az autó, mert arra nem tehetünk akármit...) Max. 139000.- minimum 107000.- lesz.
És ebben elég sok minden benne van, sok virággal. Szerintem ezt elfogadom, mert tudom, hogy olyan ember fogja csinálni, akinek ez az élete, és a virágkötés mestere. Számára ez művészet:)
Ja, és voltam sminkpróbán szombaton, tettem fel képet.
Ilyesmi lesz. Nem akartam erősebbet színesebbet, mert tudom, hogy nem érezném jól magam benne, ha sokkal eltérne a hétköznapi sminkemtől.
A hajamat ne nézzétek, azt én dobtam össze:)
Tegnap elkezdtük a táncot tanulni végre.
Egy jó tanács aki ilyen bulis, poénos nyitótáncot akar: Dirty Dancing nagyon nehéz :D
Bár nekünk kicsit bot lábunk van, próbálkoztunk egy darabig, az már nagyon profi szint, aki abból egy percet is eltáncol:DD
Helló!
Hát renibaba, nekem is még kb. 5-7 kg-nak kellene lemennie:(
Én semmi diétát nem csináok. Életmódot változtattam:)
Nem eszek kenyeret, tésztát, pedig nekem ez nagyon nagy szó...
Reggelizni rendesen reggelizek, ebédre egy sali, vagy egy leves, vagy húsi salival, zöldséggel. Vacsira semmi, már amikor sikerül:) De ha kopog a szemem alma, sajt, görög sali, stb...
És esténként szobabicikli, torna ellipszis tréner. stb...ami jön, a mozgás nagyon fontos!
Ennyi:) Nem egyszerű, de muszáj:)
Neked sok sikert, nekem sajna a diéták nem mentek soha, nem tudok kötött étrend szerint enni, de az én módszerem bejött, és már 8 kg-tól szabadultam meg Augusztus óta:) Persze nagyobb, mint kissebb kihagyásokkal:)
Igen, az volt! :-)
Majd teszek fel a cipőről is képet, meg a többi dolgokról is csak kell venni kábelt, hogy a párom telijéről a képeket fel tudjam tölteni...
Ti hova tűzitek a fátylat? A haj tetejére vagy aljára? Nekem olyan furi a fátyol...
sziasztok, Aszta, Ladybird, képeket kérnénk feltölteni:)
Csajok mindjárt indulunk esküvőkiállitásra, remélem találunk valamiket, amikre szükségünk lenne még...
majd beszámolok
Akkor ma nagyon eredményes voltál:)
Én ma voltam az utolsó ruhapróbámon a fátyollal, mindennel együtt gyönyörű volt, nagyon szép leszek, már csak három hét van addig :D
Sziasztok!
Ma megvettem a ruhát, a fátylat, a kesztyűt, és az abroncsot. A fehér-beige-set és hozzá egy szintén ilyen kis cipőt, szintén olcsóért :-)
zilia!!
gyönyörű voltál, nagyon sok boldogságot kívánok nektek az életben:)))
Ma lesz nővéremnek!:):):)
Már nagyon nagy az izgalom...épp fodrásznál van.:)
Ma egész nap jártam a ruhaboltokat, általában alkalmi ruhás üzletbe tévedtünk be párommal, de az egyikben volt kemény 3 db menyasszonyi ruha. Csak egy tetszett, de magamon sokkal jobban :-) De mindenképp szeretnék még próbálni! Tök jó volt magamon látni! :-) Pont ezért, amit írtál cukoj, hogy nehogy megbánjam!
Én nem fogok fogyózni, nem is kéne, csak a hasamon van egy kis felesleg, de az is azért látszik csak, mert felül tök lapos vagyok...
Ja és papírboltban is voltam, felmértem a terepet, hogy miből legyen a meghívó! :-)
- felpróbálok -
- Szóval nézz MEG többet -
Nem tudok gépelni hiba nélkül:)
aszta, szerintem is van különbség a két ruha között:)
Nekem is tetszettek az ilyesmik, de mivel erősebb tesalkatú vagyok, széles csípővel, és kicsit nagyobb pocakkal, szóba se jöhetett olyan ruha, amit te kinéztél.:( Pl.: az első. Az annyira kihozta volna a hasamat, és a fenekemet, hogy olyan lettem volna benne, mint egy bálna, akire egy fehér zsákot húztak:)
Ezért jó, ha valakinek olyan alakja van, hogy szinte minden jól áll neki...
De szerintem is sok mindent nézz meg, jobban jársz. Én is kinéztem, felpróbáltam, ó ez tökéletes, mondtam. Lefoglaltam. Aztán, a nő mondta, hogy menjek vissza, azért nézzem meg a 2009-eseket, nem vesztek semmit, és ha másik tetszik odadja ugyan azon a kölcsönzési áron. Visszamentem, és amikor beléptem megláttam azt a ruhát egy babán, azt mondtam anyunak mindet felpróbálod, de ezt nem...Aztán amikor minden ruhát felpróbáltam, és nem volt egy sem az újjak közül, ami jól állt volna, mondtam, mit veszíthetek, felveszem. Amikor megláttam azt hittem eláll a lélegzetem. Olyan voltam benne, mint egy hercegnő, és olyan vékony, mint egy nádszál (persze magamhoz képest):)
Azt mondtam ez kell nekem:)
Szóval nézz nem többet, később nehogy megbánd, hogy nem adtál esélyt magadnak...
Ja, és kerek 50 napom van hátra:)
Még fogynom kellene vagy 5 kilót:( De 8-at már sikerült:)
A tavaly nyári versenysúlyomnál 8-8,5 kg-al vagyok kevesebb:) Többet kell mozognom...
Fogyizik még valaki rajtam kívül?
Voltunk megrendelni a tortát:)
Mondjuk nekem könnyű dolgom van ebből a szempontból. Anyu Pest egyik elég híres külvárosi éttermében dolgozik, ami egyben cukrászda is:) A főnökék nagyon jól ismernek, én is dolgoztam ott. Szóval a torta ingyen lesz:) Ez az ő nászajándékuk. Egyébként náluk egy ilyen 4 emeletes torta karamell rózsákkal, közel 80 000 forint. Szóval jól jártunk:)
Sziasztok.
Nálunk lesz menyasszonyi csokor, egy dobó csokor, ami 3 felé esik szét, amint eldobtam, a két koszorús lánynak, és a két tanúnak (nők) csuklódísz, a papáknak kitűző, a mamáknak köszöntő csokor, a páromnak kitűző. Ennyi. Én senki másnak nem adok se kitűzőt, semmit, minek?
És szerintem nem szokás, legalább is nálunk nem.
Nálunk a tanúknak, szülőknek és nagyszülőknek (ők sajnos csak ketten vannak, az én két nagymamám) lesz kitűzőjük. És szeretnék dobócsokrot, bár mindig utáltam, mikor oda kellett állni elkapni, de persze dobni egészen más. :)
Tortán még nem gondolkodtam. Az egyik közeli rokon kisfiú aznap lesz 3 éves, neki fogunk személyre szóló kis csokitortát süttetni.
További ajánlott fórumok:
- Mi az, amit nagyon szeretnél, hogy megtörténjen 2009-ben?
- Lakáshitel 2009-ben?
- Rossz helyre utalt a cég, ahol 2009-ben dolgoztam!
- Meg tudná valaki mondani mikor lesz a szóbeli érettségi 2009-ben? Vagy ez iskolánként változó?
- Van egy 2009-ben vásárolt 10db-os gy. jegyem, már 2 jegy hiányzik belőle. 2600 Ft-ért vettem. Utazhatok még vele?
- Szült valaki Hatvanban 2009-ben?