Érez irántam valamit vagy csak barát vagyok ennek a férfinak? (beszélgetés)
Nagyon szeretném, de nem gondolom, hogy lesz valaha is közöm hozzá.
Bár, játékos az élet...... ki tudja?!
Szerintem jó lehet a munkahelyváltás.
A megkeresés meg számomra az, ha felhív vagy ha összefutunk. Utálom, ha vhol az éterben rám írnak 2 sort. Ha igazán érdeklem az illetőt, ennél több kell.
Kíváncsi vagyok egyébként, úgy gondolom ebből még bármi lehet! :) és szerintem tudni is fogod, hogy meddig érdemes reménykedni.
Nem akarok vergődni. Új munkahelyet pályáztam meg, igyekszem elszakadni tőle.
Ma sem én kerestem.
ez mindegy, ha a pasi rögtön levette, hogy odavagy érte, és ő hozta fel ezt az egész témát
tarts távolságot, ne direkt hűvöset, de azért próbált lekattanni róla :) legjobb esetben, ha őt dobták, és most még szerelmes a másikba és szenved, ha kiheveri, idővel talán közeledik majd hozzád, mint nőhöz. ha meg nem őt pattintották és nincs padlón, akkor almás
ha ilyet mondasz egy férfinak, akibe szerelmes vagy, hogy tudom, sosem lehetek a párod, az bealázkodás és a magad lealacsonyítása, mintha nem kellhetnél akárkinek :) miközben szerelmesen ott várakozol, meg hát a pali szó nélkül is levette, hogy odavagy érte
szerintem a legegyszerűbb és legnormálabb azt mondani egy általad kedvelt, de nem ráindult emberkének, hogy most vagyok túl egy szakításon/nem akarok most kapcsolatot/érzek még az exem iránt stb., mert ezzel nem bántod meg, és nem kell magyarázkodni, hogy miért nem jön be úgy
próbálj meg kicsit leszakadni róla, adj időt, ha valaha mégis úgy érezne, akkor tepergessen ő utánad :)
Bealázkodni?
Én sosem futottam férfi után, nem is fogok. Most sem én hoztam ezt az egészet szóba, hanem ő.
Szép reggelt!
Ezzel nincs baj. Az exem állandóan téma. És nem én hozom fel, ő kérdezősködik. Meg van egy kolléga, aki bevallotta, hogy nagyon kedvel engem. Ezt ő is tudja. Azóta mást sem hallgatok, mint hogy mikor beszéltem a sráccal, beszéltem e vele?
Igen, van olyan szerelem, amire várna az ember lánya bármennyit.. aztán rájön, hogy a fájdalom, amit folyamatosan kap/érez tönkretesz mindent. Ilyenkor kell tudatosan leépíteni a szerelmet és lehetetlenné tenni, az utolsó halvány reménysugarat is kiírtani, mert máshogy nem lehet tovább lépni.
Na de előre szaladtam :D
Ha úgy érzed, hogy ő különleges, hát hajrá! Vess be 1-2 női praktikát: legyél picit távolságtartóbb, ugrasd ki a nyulat a bokorból, flörtölj vkivel, próbáld féltékennyé tenni, hogy felnyíljon a szeme: ha túl sokat vacillál, még elszalaszt. És lehet csak ennyi kell, na meg hogy érezze, hogy hódít és nem csak a tenyerébe esel.. :)
Én sem értem, miért hozta fel ő a témát.
Kedvel, szeret, jó veled beszélgetni, örül, hogy vki megérti végre.. de ennyi :(
A szerelem csak úgy jön (sokszor hívatlanul, rossz időben), de ő valószínű nem is fog akarni tőled semmit. Mert nem lett szerelmes. Várhatsz arra, hogy majd az lesz.. és idővel lehet meg is próbálja veled, de szerintem nem fog működni :(
Mert a szerelem vagy jön vagy nem.. olyan nincs, hogy lassan vánszorog, toporog..
Érdemes várni rá, de vajon meghozza-e gyümölcsét?
Nem én hoztam fel ezt az egész témát, hanem ő. Én titokban, halkan elvoltam.
Sajnos én sem értem.
Ahogy azt sem, ha nem akarok semmit, de tudom, hogy a másik bír, nem flörtölök vele, nem viszem haza. Szexre nem hajt. Ismer jól. Ha csak arra hajtana, sokat nálam nem érne el, nem mennék bele.
Szisztok!
Bocsánat, hogy csak most válaszolok, volt egy kis probléma az internetemmel. Visszaolvaslak Benneteket!
Egyet nem értek. Minek hozta fel hogy tudja hogyan érzel iránta? Hogy aztán elutasítson, aztán meg pátyolgasson...
Nem értem.
További ajánlott fórumok:
- Féltékeny vagyok nagyon a barátomra, tesztelem...
- Beleszerettem apum barátjába, aki 38 éves, én 21 vagyok. Lehet ebből szerintetek valami?
- Oda vagyok a barátnőm férjéért! Volt már így valaki?
- Mit jelent az, ha egy férfinak sok nő barátja van?
- Mik a jelei annak, ha érez irántam valamit az újdonsült barátom haverja is?
- Mit jelent, ha megírtam egy férfinak 18 éves vagyok és azt válaszolta az finom?