Erdélyi Hoxázók vannak? (beszélgetés)
Sziasztok!
Igeretem betartom jelenkezem elolvasom a bejegyzeseket,holnap eleg zsufolt napom lesz,az osszel elrakot viragokat kell kiszedjem a piheno helyukrol lepucolja es talcakban rakjam.Ma ideges napom volt, voltam az electricanal 30 lej radio es 50 lej tv taxat irtak ki a szamlan mondtam azert ne ilyen nyiltam lopjak az embert mert nem esik az egbol ez az oszeg -nagyon megkell dolgozni erte.A financnal leadtam az ado bevalast a mienket es a sogornomet errefel delutan kapok egy telefont hogy nem tudnak dolgozni az adatokkal mivel a 2008-as bevalast nem csinaltam meg ereztem ha valaki kozelembe lenne beloluk megfojtanam.Kikerestem az iktatasi szamot es vissza hivtam nezenek utana mert nalam minden OKE.Szep almokat kivanok minnyajatoknak!
Inas-gyonyoru hetveget kivanok pihenessel es szorakozassal egyben kotve.
Sziasztok! Csak épp bekukkantottam, mert nekem is elég sok a dolgom. Az ünnep alatt itthon voltak a gyerekek, olyankor csak lótok - futok :) - de így a jó, legalább jönnek. Holnap meg megyek dolgozni, ma itthon voltam de elég sok mindent kellett csináljak, a ház körül.
Mindenkinek szép estét, jó pihenést
Sziasztok!
Egy nehany percre en is jovok,tudjatok a kotesel vagyok lefoglalva csinalok egy kardigant csak meg nem tudom kie lesz.Este jelenkezem.
De azert anyi idot szakitok ,hogy udvozlok mindenkit.
puszi
Ugy latom, mindenki el van havazva az utobbi idoben!
En is!!!! :)))
Azert meg jovok hozzatok, puszi nektek.
Kerem tisztelettel, mikor ezt kerdezted, akkor kaszalodtam befele a furdoszobabol.
De most itt vagyok es udvozlok mindenkit!
Sziasztok!
Merre jartok??
Nem tudom mennyire vagy kave fogyaszto?a leanyom egyszer megivot egy cseszevel olyan lett mint a kameleon a szineket valtotta hanyt stb..elotte se utana tobbet nem fogyasztott kavet.Az udito is megarthat az embernek kulonbozo festek anyagokat tartalmaz es Ukrajnabol az atlatszo vadkorte uditot hozatom eddig bevalt.Lehet a fronthatasnak is van beleszolasa nekem egesz nap fajt a fejem ugy lattom mintjart itt lesz a zuhej,szaladjak ossze szedni a muskatlikat az udvarbol.
Varboca jo udulest es fozest kivanok majd beszamolsz miket keszitettel.
A tobbi forumozokat udvozlom egy szep estet kivanok majd fogok jelenkezni keso este.
Lehet, hogy fronterzekeny vagy.
Talan megfekudte valami a gyomrodat.
Egyik sem kizart.
Vigyazz magadra!
Az elso resz igaz ram is.
Az akkori fonoknom, azt mondta, ne szineszkedjek, o is volt terhes, tudja milyen fazisokon megyek at!
Mindenesetre az biztos, hogy azt az ejszakat amikor szultem, nem aludta at, mert egyfolytaban ot emlegettem.
A fajasok nalam startbol 5 percesek voltak es este 10-tol masnap delelott 10:40-ig, mikor megszuletett a fiam, non stop a rokat kerestem.
Sziasztok orulok ,hogy mindenki jol van .
Hegyek lanya -orulok neked, hogy sikerult haza menned egy kicsit,
varboc- neked meg jo pihenest a konnyu kajakhoz a puliszkat mi is szeretjuk meg a tarkonyos eteleket...nyamiiii:)
G.Maria- akkor te miattad csuklotam a tegnap majd ossze vissza harpgaltam a szam.::::D
margareta51 biztosan szeretnek az unokaid nagyon majd benezek en is a naploknban megnezni mindent.
puszi mindenkinek megyek mert delutan munka :)
:D
mikor terhes voltam a nagy fiammal akkor 9 hónapig rókáztam megállás nélkül na azt hiszem ezt örökölte tőlem:D meg utazásnál mikor kicsi voltam én is mindig hánytam:)
A rossz hír megint felfáztam:( most időbe elmegyek orvoshoz nehogy megint korházba kössek ki
Kellemes szep napot mindenkinek!
Remelem tegnap csuklottatok, mert emlegettelek benneteket, meseltem az egyik ismerosnek.
Puszi nektek :))))))))
Sziasztok!
El tudom kepzelni az oromot reszedrol,szuleid es csaladod reszerol.Nagyon szep dolog ha a csalad nagyobb resze legalabb unnepekkor egyutt lehet.Mi csak ketten reggeliztunk a fiatalok sajat csaladjukkal voltak,ebedre at jottek hozzank megtelt a lakas hirtelen.A kertrendezesnel raktam fel kepet a szenteltel.A melinda ajandeka keszen van a kotes forumban raktam fel a kepet.
Az pontjo!
Utanna johettek haza nyaralni! :)))
Hajra!
Ez az igazi meglepi!
Remelem jol feltoltodtel!
Halihóóóó:)
Bocsánat hogy nem jártam napokig erre felé de hazamentünk Lövétére pénteken juppppiiiii le se lehetne a vigyort törölni a képemről:) Öcsém felhívott pénteken 4 kor hogy menjünk haza besegít a benzinbe én meg mondtam hogy kizárt későn szólt nincs zöld kártyánk,nincs pénzünk,Laci tulórázik szóval lehetetlen dolgot kíván.Hazajött az uram levetkőzik,lefekszik megbeszéljük a tesóm ötletét majd megkérdi hogy mennék-e?mondom buta kérdés mert én akármikor:D erre összecsomagoltunk és este 8 kor haza mentünk hétfőn hajnalba meg vissza.Két nap volt de megérte 15 éve hogy a család ennyire összegyült 14-en ültünk le ebédelni és ez csak az 5 testvér,3 gyerek,a párjaink,nagyiék,apum megettünk egy egész bárányt,minimum 50 darab töltött káposztát nagy fazék bárányfej levest:) szekereztünk ettünk,ittunk szóval isteni volt.A nagyfiam végighányta az utat oda vissza de amikor megérkeztünk már ojan eleven volt mint 7 ördög:) Szóval utólag is kellemes husvéti ünnepeket kívánok:)