Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Erdélyi Hoxázók vannak? fórum

Erdélyi Hoxázók vannak? (beszélgetés)

1328. gurzau.maria (válaszként erre: 1325. - Varbóc)
2010. ápr. 20. 09:15

Nem ujkeletu a dolog, a terhessegem alatt jelentkezett eloszor (a fiam meg mar 15 eves).

Ahogy dogiz is irta: fejet fel, tovabb elore. :))

1327. gurzau.maria (válaszként erre: 1324. - Dogiz)
2010. ápr. 20. 09:12

Szia! Nem kell aggodni, elobb-utobb, de mindenki megkerul.

Bizony mi is befutunk meg estenkent. Nem tudom ki, hogy van vele, de ha ejszaka a homero odakint csak 5 fokot mutat, akkor bizony meg nincs itt a nyar!

2010. ápr. 20. 07:56

Sziasztok!

Egy szep napot kivanok!sajnos az estetol esik az eso ,nem tudom hogyan fogok dolgozni kinn a viragokkal.Este jelenkezem.

1325. varbóc (válaszként erre: 1322. - Gurzau.maria)
2010. ápr. 20. 07:38
Jó lenne elmenni az orvoshoz. Lehet ebből nagyobb baj is.
1324. dogiz
2010. ápr. 20. 07:26

Sziasztok! Szép jó reggelt mindenkinek, úgy látom magamhoz beszélek :D

No de sebaj, egyszer majd válaszol valaki! - Hála a jó Istennek ma egész szépen alakul az idő, az eső az éjszaka elállt. Remélem melegebb lesz mint a napokban, mert még be kell fűteni, nálunk annyira lehül a lakás. A tegnap reggel is begyújtottm a vegyes kazánba, a gázt sajnálom, jobban mondva a pénztárcámat.

További szép napot mindenkinek!

1323. dogiz (válaszként erre: 1322. - Gurzau.maria)
2010. ápr. 19. 14:23

Sziasztok!

Az a jó ha reggelre elmúlik! - legalább is úgy teszünk, hogy már nem is fáj annyira, menni kell tovább :)

A tegnapi szép idő után olyan ronda hideg van itt, reggel óta esik az eső,, majdnem szakad, hát abból sem lesz megint semmi, hogy a virágaimat kipakoljam a teraszra. Még féltem őket.

Abból a tegnap esti beígért forrócsokiból jöhet nekem is egy kis kóstoló.

Szép hetet mindenkinek!

1322. gurzau.maria (válaszként erre: 1317. - Margareta51)
2010. ápr. 19. 13:00

Szombaton nalunk atjarohaz volt, jottek-mentek.

D.u. 4 korul beallt a hatam meg a ket labam, de azert boldogultam. Este viszont, lefekves utan, mar nem tudtam felkelni egy pohar vizert.

Na de reggelre altalaban elmulik, igy tortent most is.

Vasarnap kezdtunk mindent elorol...

:)))

1321. gurzau.maria (válaszként erre: 1316. - 8696017fc8)
2010. ápr. 19. 12:57
Biztosan boldogulsz. Ami meg veletlenul megis elmarad, az majd megvar. Ne felj, nem fogja senki megcsinalni helyeted. Legalabb is nalunk, amit otthagyok, azt ott is talalom. :))
1320. gurzau.maria (válaszként erre: 1315. - Varbóc)
2010. ápr. 19. 12:54

Erre tippeltem, nem olyannak ismertelek meg, mint aki oromet leli abban, ha bant valakit.

Nekunk meg (akik ezzel a betegseggel elunk egyutt) volt mar reszunk boven a "megjegyzesekbol".

De te mas vagy, kozenk tartozol. :)))

1319. gurzau.maria (válaszként erre: 1312. - 0479c9ea94)
2010. ápr. 19. 12:48
Most jol esne belole egy korty, faradt vagyok es fazok.
1318. varbóc
2010. ápr. 19. 05:24
Szép hajnalt, jó reggelt !
2010. ápr. 18. 21:38

Sziasztok!

Nem is tudom mit csinaltam ma de elrepult a nap es faradt vagyok.Nagyon keson fekudtem le ejjel ket orakor reggel 8 -kor keltem megittam a kavet,foztem de szerintem ez megvolt hamar ebed elott elmentem a sogornohoz beteg latogatasban es onnan a leanyomhoz az uzletben arut kirakni mielott sotetedet kerultem haza.Szep almokat!!

2010. ápr. 18. 08:00
sziasztok.lehet hogy keveset lepek be,suruk a napjai.de erdelyi vagyok es ide tartozom. pentek delutten birka vagas volt.szombaton munkasom volt(tragya hordas) ma kaposztat toltok.holnap miuttan a lany oviba a vizelet probat a varosba visszem ujra itthon nagy szakacs leszek.ujra munkasom lesz.es ez nagyjabbol most mar igy lesz.meg arra sem lesz idom,hogy sajnaljam magam.szerettem mikkor este hulla faradtan hullok agyba. ilyen napokon mindig elemembe vagyok.csak fellek egy kicsit ,hogy normalissan eltudok e vegezni mindent
1315. varbóc (válaszként erre: 1306. - Gurzau.maria)
2010. ápr. 18. 05:01
Csak egy kis csipkelődés. Egyébként én mindíg elolvasom a recepteket és a hozzáaszólásokat is....
1314. varbóc
2010. ápr. 18. 04:58
valóban szép a hétvége... Van mit dolgozni a ház körül...
2010. ápr. 17. 21:40

Sziasztok!

Mar eleg kesore jar az ido de a forro csokit azert ellehet fogyasztani.Ma reggel eset az eso hideg volt delutanra kisutot a nap de hideg van.Egy nagyon szep estet,hetveget kivanok minnyajatoknak.

2010. ápr. 17. 19:10
Van valaki ?Hahho kavezunk lanyok vagy ahoz mar keso van inkab egy forro csokit hoztam.:)
2010. ápr. 17. 16:15

Sziasztok.

Vagyogatok en is csak nem nagyon akadt idom ,hogy elerjek ide is kicsit le vagyok maradva mindenel es csak most potolom be.Munka minden nap folyamatosan jovo csutortokig ma szabad napot adtak ,ram is fert de erzem meg a faradsagot es huzz az agy is kicsit de majd este alszok.

Csodas szep hetveget kivanok mindenkinek sok napsutesel.

udvozlok mindenkit '

2010. ápr. 17. 12:36
Kellemes Hetveget Mindenkinek!
1309. margareta51 (válaszként erre: 1308. - Dogiz)
2010. ápr. 16. 22:36
Negy kepet felraktam a tobbi egy kesobbi idopontban.Szep almokat kivanok minnyajatoknak!
1308. dogiz (válaszként erre: 1307. - Margareta51)
2010. ápr. 16. 22:22

Várjuk a képeket :)

Mindenkinek jó éjszakát!

2010. ápr. 16. 21:25

Sziasztok!

Ma egy forgalmas napom volt,zuhogot az eso ketszer elaztam borig,egyik vasarlom reggel mondja igy varjuk Tamas Gabort de en nem ertettem mirol van szo es nem volt kedvem bovebben kerdezoskodni mire celoz.A leanyom ad telefont keszitsem ki a zold anyagot szuksege lesz diszitesre, megerkezik hogy gyorsan szedjunk ossze viragokat mert kell disziteni a termet,igy ma meg koncerten is voltam pedig nem volt ez nekem tervbe veve teszek fel kepet a kertrendezes naploban a gyors diszitesrol a koncert megkezdese elott az elem is fel mondta a szolgalatot a fenykepezogepben/egy kesobbi idopontban fogok feltenni kepeket amit Kati az o gepevel keszitett/

1306. gurzau.maria (válaszként erre: 1302. - Varbóc)
2010. ápr. 16. 09:10

Az ukak pedig csak felig olvassak el a leirtakat!! :P

Kulonben mindig is allitottam, hogy imadok fozni, de ez nem jelent egyett a mertektelen evessel.

Ami a madarsulyt illeti, olyan is van a csaladban, sot az en gyermekem egy szal vekony volt 8-9 eves koraig, pedig az etvagyara nem lehetet panasz...

1305. gurzau.maria (válaszként erre: 1301. - Margareta51)
2010. ápr. 16. 09:05

Volt mar ra pelda, hogy egyetlen het alatt leesett rolam 8 kg. Ez termeszetesen a viz, amit a betegsegbol kifolyolag megkot a szervezetem.

Nem is kell mondjam, hogy ugyanolyan gyorsan vissza is jott. Jo-jo a javabol, pedig en nem fogyokurazom. :)))

1304. gurzau.maria (válaszként erre: 1300. - 98a882c496)
2010. ápr. 16. 09:02

Szep napot neked is!

Sajnos a Webaruhazakban nem vagyok otthon, de a vizsgakhoz drukkolok!

1303. gurzau.maria (válaszként erre: 1299. - Dogiz)
2010. ápr. 16. 09:00
Gyere, mikor tudsz. Mi sem vagyunk itt allandoan, de visszaolvassuk a hozzaszolasokat es valaszolunk egymasnak.
1302. varbóc
2010. ápr. 16. 04:33
Én nem csodálom, hogy a hölgyek híznak, hiszen olyan recepteket töltenek fel, hogy az fantasztikus. Elképzelem, hogy milyen jó étvággyal eszik a család valamennyi tagja. Nos bizonnyára ők sem madársúlyúak !
1301. margareta51 (válaszként erre: 1298. - Gurzau.maria)
2010. ápr. 15. 20:45

Amit irsz az tenyleg ugy van,alig ettem es megis hiztam mondtam mas felfordulna az alig evestol en meg hizom,most megfordult a kocka nagyon lefogytam az nem baj de nincs most se etvagyam enni megint azt irhatom mas felfordulna en meg jol vagyok/kivetel a betegseg de ezt mar a fold fogja rendben hozni amikor alulrol fogom szagolni az ibolyat./Nekem termeszetes gondor a hajam de kisimult most kezd ujbol rendben jonni a gondorseg.Szep estet kivanok minnyajatoknak!!

Megyek mert megkell erkezen a leanyom az aruval segitsek.

2010. ápr. 15. 19:48

Szép estét mindenkinek :) megint elkezdõdtek a szakdolis meg vizsgás hetek :(

Tud valaki romániai webáruházat? Kellene nézelõdjek, de egy jót sem tudok. Ha tudtok webcímet pls írjátok meg :)

1299. dogiz (válaszként erre: 1297. - Gurzau.maria)
2010. ápr. 15. 19:25

Most is csak bekukkantottam, mostanában elég sok teendőm volt, meg van is, de megpróbálok legalább beköszönni és olvasgatni azért szoktam.

Jó érzés, hogy hiányolt valaki a fórumról :)

Ezt a hideget már én is nagyon unom.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook